![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#261 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
BCM dziś nadszedł, wpadłem jak Rambo do auta, rwę skrzynkę, wkładam drugą, kumate - nawet VIN na nich napisali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podłączam IDS - uuu Miły Pan mi sprzedał z kraszem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wykasowałem, chwila strachu przy programowaniu kluczyków bo miał jakieś obiekcje, inicjalizację modułu chciał i jakieś zawiłe kody ale poszłooooo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. CCC od nowa musiałem stworzyć bo przed zmianą zapomniało mi się zczytać i zapisać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No to przejażdżka - pierwsza zła wiadomość, koła znów trzeba przekładać. Ale jak się bawić to na całego, 3x w ciągu tygodnia zmiana kół, krótka przejażdżka i druga zła wiadomość - "monitor opon usterka"
Czyli zamontowanie BCM z literką C nic nie daje w sprawie wspomnianego komunikatu, albo anteny albo kolega z Rosji, kosztowna lekcja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 3 zmiany kół, 500pln a monitor wyłączony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#262 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Sczytywałeś może błędy ?
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Junior Moderator
|
a jakże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 4 błędy z anten "obwód zwarty do masy" czy cuś i jeden błąd rozpoznawania kół
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Jakby były tylko 4 błędy od anten to można by spróbować założyć zwory zamiast nich bo błąd pewnie był taki "obwód otwarty lub zwarty do masy".
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Junior Moderator
|
ta, taki był, myślałem nad zworami ale mam stracha, że się narobię a i tak zaważy ten 5 błąd o rozpoznawaniu kół, trzeba będzie we wtorek po świętach wpełznąć pod zderzak i wyjąć jedną lampę i w środę jechać do ASO zostawić te 4 setki... Wyjdzie prawie tyle samo co nowe update konwersa za 100euro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
A dlaczemu 4 setki ?
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Junior Moderator
|
|
|
|
|
|
|
#268 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Junior Moderator
|
kolega pisał, że FB kupował, ta jest JL, kolejna droga lekcja? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaraz odpale mikro i zobaczę o co kaman
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Wiązka,to wiązka pasuje od mondeo do smaxa elektrycznie.Głównie chodzi mi o odległości między wtyczkami.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|