![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#271 |
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Fusion
Silnik: 2.2
Rocznik: 2020
|
![]()
screeny mojego hec chyba mi 3 klucze dopisal
[IMG][Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ][/IMG] [IMG][Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ][/IMG] [IMG][Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ][/IMG] Bump: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Każdy taki "fachowiec" robi sobie zapewne kolekcję własnych "zapasowych" kluczyków z fiszkami z dokładnym adresem postoju samochodu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebne coś konkretnego z takiego auta a nie będzie tego akurat pod ręką... To się wtedy skoczy, weźmie całe autko i będzie "git"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#273 |
|
![]()
Teraz nie zasne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-03-2011
Model: Focus Mk3 Turnier
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
A w ogóle, to nie możesz do niego zadzwonić i zapytać w jaki sposób zapisał te kluczyki i jak będzie twierdził, że programowo to co ta za dwa pozostałe? (jak go odpowiednio podejdziesz to na podstawie jego reakcji będziesz wiedział, czy cie kłamie i w którym punkcie).
![]() |
![]() |
#275 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Jak jest napisane, że samochód "zna" 3 kluczyki, to takimi kluczykami da się tym samochodem odjechać. Jakie kolega michus ma kluczyki w ręku a jakie są w zegarach ja nie rozstrzygnę. Wiem jedno - u mnie taka "popelina" nie przechodzi.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#276 | |
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
![]() Cytat:
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
![]()
proponuję tak skonfigurować:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Hm.. może macie racje ale IDS na pewno ma 100%.Wiadomo może lekko picowac ale dzwonił do mnie że zrobił auto po ok 3 godzinach a napewno odrazu tez nie zaczął go robic wiec sądze że na lutowanie potrzebowalby więcej czasu.Sądze że pewnie mial jakies inne klucze stare czy cos i może je dopisał a wprawy w tym może nie miał i troszke to potrwało.Dzis postaram sie rozebrac stare zegary i poszukam ślady lutowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Szkoda, że zapomniał wyraźnie tego powiedzieć właścicielowi samochodu! Jedną zbędną dyskusję byśmy mieli mniej... BTW - jest to "standardowa procedura" jak właściciel ma tylko jeden kluczyk do samochodu ("klony" się nie liczą!). Też tak robię jak muszę, tylko właściciel samochodu ma to opowiedziane wyraźnie i ze szczegółami co i jak. Tych kluczyków, których identyfikatory siedzą w zegarach nie da się użyć, bo nie będą pasowały do stacyjki oraz trudno się spodziewać, że właściciel "rozbitka" nie-wiadomo-skąd akurat trafi z kluczykami pod Twój dom...
![]() |
![]() |
#280 |
|
![]()
sprawdzilem stare zegary i nie ma nigdzie sladow lutowania itp.
Ustawilem hec jak pokazal Mayak i nie działa mi info z radia, w menu zegarów jest opcja info ale nic sie nie zmienia po jej włączeniu, prawdopodobnie moje radio sony (czarne) nie daje takiej mozliwosci, tak samo mam włączone ford eco a nie ma koniczynek ani tp czy coś źle robię? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|