![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 24-10-2007
Model: xxx
Silnik: xxx
Rocznik: xxx
|
Cytat:
Z Holandii, poprzednio chyba namieszalem.
Byl Focus 1.8 tddi Ostatnio edytowane przez Zjowner ; 20-10-2012 o 15:11 |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
z tego rocznika, wyposażenia i co ważne, z takimi przebiegami, znalazłem w NL 2 auta
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ceny ich jednak znacznie odbiegają od tego z Gdańska Bump: z większymi przebiegami [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#23 | |
|
|
Cytat:
Nspisalem do serwisu z ksiazki zobaczymy.
|
|
|
|
#24 |
|
|
I wszystko jasne... przeczytajcie ponizej odpowiedz z jednego z serwisów FORD FISCHER z książki serwisowej w Holandii...
Dear Sir / Madam, Thanks for your e-mail. The car has been twice with us for maintenance. The first maintenance at our workshop was at 16-09-2012 (September 16, 2012) with a mileage of 119.992 Km. The last maintenance at our workshop was at 06-04-2012 (April 6, 2012) with a mileage of 140,154 Km. For the maintenance before this time you would need to contact The Ford dealer in Utrecht. So what i can see is the mileage incorrect. yours sincerely mysle ze sie pomylili przekrecajac przeglad z wrzesnia i kwietnia ale jedno jest pewne auto mialo conajmniej 140 tys km. wniosek: OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM BIGAUTOHANDEL.... przypomnę że przebieg w ogłoszeniu jest poniżej 100 tys km... Skóry i alcantara wygladala nadzwyczaj dobrze, powiedzialbym ze gora na 20 tys km.
Byl Focus 1.8 tddi Ostatnio edytowane przez Zjowner ; 22-10-2012 o 21:16 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
|
Bigautohandel nie tylko handluje swoimi autami ale też wstawia do sprzedaży auta komisowe, kasa się liczy i tyle
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#27 |
|
|
no niestety nie różni się, tak jak inni dealerzy Forda z pomorskiego, objechałem latem wszystkie w poszukiwaniu dobrego auta i nie znalazłem, wszędzie auta były "odświeżone" jak nazywają w Fordzie ponowne lakierowanie auta, bywa że i szpachlowane
|
|
|
|
#28 | |
|
|
Cytat:
a widzisz każdy musi chyba sam do tego dorosnąć...
|
|
|
|
#29 |
|
|
ja szukałem dla klienta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., osobiście miałem świadomość co może być u nich, ale nie do końca mi wierzono, po objechaniu wszystkich pojechaliśmy do D i kupiliśmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#30 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
No nic autko trafiło do odpowiedniego działu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://forum.fordclubpolska.org/show...41#post1893341 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|