![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-09-2009
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Komis jak komis. Auto w rewelacyjnym stanie. Przebieg (106tys) potwierdzony w CEPIKu. Cena zdecydowanie wyższa niż średnia z otomoto ale uważam, że auto jest jej warte. Ja jestem zadowolony. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
![]() Zarejestrowany: 26-11-2016
Model: Ford S Max
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2009
|
Cepik to tez lipa
Bo jak polskie auto a wiem z autopsji co roku jezdza do zaprzyjaznionych i zrzucaja mniej wiecej o 10 tys przebieg a potem na przeglad i wychodzi max 15 tys na rok Pozatym dobry miernik lakieru Zmierzyles ? |
|
|
|
|
|
#23 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Ford Focus MK3
Silnik: 2.0 TDCi 163KM Powershift
Rocznik: 2012
|
Moim zdaniem komis zrobił interes życia. Mam wystawionego Smaxa w średniej cenie i telefon nawet nie zadzwonił :/ a auto bardzo zadbane, ory przebieg i niebite. Wykupiłem nawet raport autoDNA za kogoś aby udostępnić kupującemu. Bez efektu.
____________________ Tapnięte z telefonu. Ostatnio edytowane przez szychagno ; 06-01-2017 o 15:40 |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
|
Cytat:
Poza tym każdy sprzedający określa swoje auto jako zadbane i okazuje się, że każdy ma inną definicję zadbanego. Ostatnio edytowane przez Kozmar82 ; 06-01-2017 o 16:55 Powód: Dopis |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
|
Cytat:
Szanując forum nie wstawiam tutaj aut. Może robię błąd ale nie jestem konfliktowy. Nie gniewaj się, że napisałem o interesie życia. Uważam tylko, że był drogi jak za ten wypas. To nic osobistego. Niech wodzie bezpiecznie! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ____________________ Tapnięte z telefonu. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Zarejestrowany: 26-11-2016
Model: Ford S Max
Silnik: 2.0 Tdci
|
No przytulili na tobie jakies 8 - 12 tys
Kto tyle zarobi w 1 dzien Potem sie dziwic ... niech sluzy |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-08-2015
Model: S-max Titanium Sport
Silnik: 2,0TDCI 180KM
Rocznik: 2015r
|
Cytat:
Nie wiem skąd wziąłeś taką kwotę, nie masz pojęcia ile faktycznie ten samochód kosztował Sprzedawcę, nie wiesz ile czasu go miał, więc te Twoje wyliczenia są praktycznie bezwartościowe. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
ford::average
![]() Imię: Grzegorz
Model: MK4 Titanium
Silnik: 2.0 tdci
|
Dziwny świat... Kupi ktoś złoma za półdarmo - lincz na forum, jeśli jeszcze nie kupił to wszyscy ruszają z odsieczą aby uchronić go przed zakupem. Wiodące hasło? "Dobre musi kosztować!!!"
Kupił kolega drożej niż na oczojebnych aukcjach, z opisów i oględzin wychodzi, że całkiem przyzwoite auto czyli właśnie takie w stylu "dobre=drogie" - też źle. Bo za drogo, bo ktoś zarobił 12 tys. (buahahaha), bo "interes życia"... Gdyby to samo auto wystawić w innym ogłoszeniu za 28 tys. (odjąłem to 12 tys. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) to co? Ano: "daj sobie spokój, na pewno wałek, dobrego auta nie kupisz w tej cenie"... Eeehhh... |
|
|
|
|
|
#30 |
|