![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Moderator
![]() Imię: Tomasz
Model: Ford Mondeo Ghia
Silnik: 2,0 TDDI 115 Kucy
Rocznik: 2001
|
§12
Obrażanie kogokolwiek na Forum jest niedopuszczalne. Proszę o stosowanie się do regulaminu. Panowie mamy sobie pomagać, a nie ubliżać. Nie chcę nikogo karać, ale w przypadku następnej kąśliwej uwagi nie pozostawicie mi wyboru. Póki co temat czyszczę, ale będę go miał na uwadze
[Regulamin] [Zasady zamieszczania ogłoszeń o sprzedaży części] [Jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na forum] [Zmiana tytułu tematu] [Zasady zamieszczania ogłoszeń o sprzedaży pojazdu] Ostatnio edytowane przez Adept ; 25-01-2017 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-11-2011
Model: Volvo S80
Silnik: 2.0 Duratec
Rocznik: 2008
|
Panowie, to jest handlarz i właściciel tego auta o które pyta.
Został tez zdemaskowany na innym forum gdzie również jestem zarejestrowany. Poszukajcie na goglach wg jego nicka lub nr tel Dla potomnych dane tego handlarza: Kup Szwajcara Nina Dudlej [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tel. 729 679 223 ul. Motorowa 4 lok. 22 20-214 Lublin woj. lubelskie Ostatnio edytowane przez Bigbluee ; 25-01-2017 o 21:46 Powód: dopisek zdania i literówki |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Więc chyba ban...papa
|
|
|
#26 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
No juz dluzszy czas wiedzialem, ale chcialem troszke podburzyc kolege Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak widac w linkach, calej mocy nie pokazal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z drugiej strony fajnie ze sie pokazal, moze szukajacy aut otworza oczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 26-07-2012
Model: Hyundai i20
Silnik: 1.2 84 KM
Rocznik: 2019
|
Zarejestrował się chyba ponownie jako Janekbezfiranek. Wysyła mi prywatne wiadomości z tego konta. Ostrzegam przed tym panem.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
Dokladnie Panowie to handlarzyna jak nic , jestem pewny po prywatnych wiadomosciach z pogróżkami do mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo w jakims temacie nie napisalem po jego mysli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|