![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
|
Cytat:
|
|
|
|
#22 |
|
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Niektorzy traca 4000-6000zl na sprawdzania zanim sie obudza..
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 10-03-2018
Model: LDR110
Silnik: 2.2 TDCI 122KM
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2008
|
(Płock) Chodzi o ten
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ogólnie o samochodzie wg raportu, który dostałem. Stan techniczny - tragedii nie ma, IMO największy minus to brak historii i dlatego odpusciłem. Szukam dalej i mam do Was prośbę o kolejną opinię. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] auto podobno stoi już od roku więc pewnie ktoś już go oglądał Jeśli ktoś coś wie będę wdzięczny za info i może przyoszczędze na sprawdzeniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Będziesz tracił na raporty i stracisz tyle , że kupiłbyś auto w normalnej cenie.
Jak ty chcesz kupić idealne titanum S z 2014 , które w Niemczech kosztowało ok 40 tys ....., a wcześniej titanum S z 2012 , które tam kosztowało ok 30 tys..... ( pi razy oko ) Może ze 2 trendy są w tych pieniądzach w Niemczech. Nie chcę się czepiać tak tych cen bo nic osobiście o tych autach nie wiem , ale rzuć trochę okiem na ceny w Niemczech. Auto tanio kupione po pewnym czasie może stać się bardzo drogo kupione , jak zacznie się sypać |
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
A tak sobie myślę, kto z nas sprzedających chcąc uzyskać jak najlepszą cenę za sprzedawany samochód nie wyjawia wszystkich szczegółów i mankamentów swojego samochodu. I nie to żebym był za panem handlarzem który oferuje owego maxa.
Zastanawia mnie tylko czemu jednemu mówi że był cały malowany a mnie zapewnia że absolutnie nic nie było malowane. |
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|