![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
FCP member
![]() Imię: Piotr
Model: Focus
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2016
|
Człowiek wielkiej wiary z tego mechanika. A zdjął chociaż łaskawie koło, obejrzał zacisk itp? Czy tylko działał przez dogmat swojej wiary? A tak już całkiem na poważnie. Byłby to niesamowity, wręcz nieprawdopodobny zbieg okoliczności, że akurat po wymianie tarcz i klocków padła pompa abs. Nie twierdzę, że to nie jest możliwe bo owszem sytuacje losowe itp. Ale tutaj temat wyjątkowo śliski wg mnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Imię: dariusz
Model: focus mk4
Silnik: 0.999 cm Mhev
Rocznik: 2021
|
... taa też mi się za bardzo w te banialuki nie chce wierzyć.
Ale zostawiając auto u niego po pierwsze tego nie ogarnie.. a nawet może się to skończyć większą tragedią. Dam znać co i jak po tej diagnostyce... update 04.06. auto zostawione w innym warsztacie diagnostykę usterki. Czekam na telefon. Tak auto odebrane. Nie wiem jaka była przyczyna ale coś tam grzebali komputerem przy pompie abs. Najważniejsze że auto hamuje tak samo jak przed wymianą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ostatnio edytowane przez dudus1971 ; 05-06-2025 o 11:26 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|