![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 27-08-2007
Model: Ford Mondeo MKI
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 1995
|
1. napinacz paska rozrządu
2. napinacz paska pompy wtryskowej 3. rolka prowadząca pasek rozrządu (koło pośrednie) Sam zakładałem ten zestaw i polecam go [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] do tego paski GATES
|
|
|
#22 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 07-08-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 TD
Rocznik: 2000
|
Witam wszystkich.
Zamierzam wymienić na dniach rozrząd w moim mondku mk2 1.8TD rok 2000. Chcę wymienić cały komplet z pompą wody. W internecie znalazłem taką aukcję [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Co myślicie o takim zestawie i o cenie?? Może ktoś doradzi coś lub podpowie. Będe Wdzieczny Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Fiesta / Mondeo MKII
Silnik: 1,8D / 1,8TD
Rocznik: 1991 / 2000
|
U mnie bardzo podobny zestaw czeka na wymianę, może wreszcie znajdę chwilę.. Kupiłem zestaw pasków / rolek firmy INA a pompę wody Ruville (ten zestaw [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]). Obecnie jeżdżę na zestawie INA rolki, paski CONTI i pompa Ruville, przejechane 73 tys od wymiany i gdybym nie kupił całego zestawu INA to założyłbym kolejny raz paski Continentala.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|