![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 01-12-2009
Model: MK3 kombi
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2003 FL
|
i to chyba raczej wyklucza koło pasowe.... może nie poskręcali czegoś dobrze przy wymianie kompletu sprzęgła?
U mnie tez sobie puka, raz głośniej, czasem w ogóle - ale to na pewno kolo pasowe... które zresztą nie tak dawno wymieniałem (widać jak to kółko lekko bije na boki). W kazdym razie póki co te odgłosy sa bardzo ciche więc sprawe olałem, ale do wiosny i się tym zajmę :-). |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Imię: przemek
Model: ford mondeo [mk3]
Silnik: 2.0 tdci 130 KONI
Rocznik: 2002
|
wszystko jest dobrze poskrecane jeszcze dzis pojade do mechanika i zobaczy to kolo pasowe skrzynia raczej odpada bo wystarczy ze sprzeglo wcisne doslownie centymetr i pukanie ustepuje
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::average
![]() Imię: przemek
Model: ford mondeo [mk3]
Silnik: 2.0 tdci 130 KONI
Rocznik: 2002
|
bylem u innego mechanika i opsluchal go sluchawkami powiedzial ze najbardziej slychac na koncu skrzyni biegow kolo pasowe wykluczyl bo jak sie wcisnie troche sprzeglo jest cisza tylko mnie dziwi to bo ogulnie samochod ma przebieg 160 tys by skrzynia siadla
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
![]() Zarejestrowany: 17-12-2007
Model: Mondek
Silnik: benzyna,ropa
Rocznik: 2003
|
czy ktos moglby dac wskazowke gdzie dokladnie sie znajduje poduszka skrzyni ta w ksztalcie osemki
|
|
|
|
#35 |
|
![]() Zarejestrowany: 01-12-2009
Model: MK3 kombi
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2003 FL
|
pod skrzynią. jak wejdziesz pod samochód to nie ma możliwości jej przegapić ;-)
|
|
|
|
![]() |
|
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|