![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 09-03-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1,8
Rocznik: 2010
|
Jak ktoś chce kupić auto w niemczech to proponuję przed wyjazdem przeczytać ich umowę tzn przetłumaczyć i wszytko się wam wyjaśni .
Ja w tym roku chciałem kupic auto z autohandlu nienieckiego ,jak się okazało to auto przyciągnięte z włoch ,jaja jakich mało .Umowa to jeden wielki pasztet ale głupi polak podjarany wyglądem auta wszytko podpisze . Chcesz kupić auto od niemca ? to podpisz umowę i zobacz sprzedającego niemca ,wpisz przebieg w umowę oczywiscie niemiecką i zobaczysz ilu znajdziesz takich kamikadze ? żadnego chyba ze turasa z niemickim paszportem |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: S-max/QQJ11
Silnik: 2.0 TDCi 185KM/400Nm by Heko /DIG-T
Rocznik: 2009/2016
|
Przydałby się poradnik jak kupić używane autoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może wyjście jest zakup aut od dealera niemieckiego, pozostawione w rozliczeniu ale wtedy to dopiero będzie drogo! |
|
|
|
|
|
#33 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-03-2008
Model: Mondeo
Silnik: 1,8
|
jeszcze są auta z małym przebiegiem ,po dzwonach hihihiihhihihihiihihihihihihih
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-12-2011
Model: mk4
Silnik: 2,0 195@405 , Heko power :)
Rocznik: 2011
|
Dokładnie.
Nie ma siły ,żeby kupić młode auto z małym przebiegiem i w okazyjnej cenie. Nawet od Niemca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Te wszystkie okazje , po dokładniejszym sprawdzeniu , okazują się nie do końca okazjami. Trochę szukałem samochodu i w zasadzie można kupić : 1 zrobionego rozbitka z małym przebiegiem w dobrej cenie 2 bezwypadkowego "od Niemca " , ale na liczniku -150 tys 3 krajowego , udokumentowanego , ale tu jest problem . albo poleasingowy w dobrych pieniądzach , ale słabo wyposażony i z dużym przebiegiem , albo na wypasie od osoby prywatnej za dużą kasę 4 naprawdę "od Niemca " , ale wtedy to się jedzie do dużego miasta w Niemczech , kupuje gazetę i dzwoni do osób prywatnych. albo ma się znajomego , który to robi za Ciebie i szuka autka z prywatnych rąk. ale o okazji cenowej to też zapomnij . W sumie ja wybrałem opcję nr 3 . Wydaje mi się że wiem co mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , a że ma 195 przejechane , to trudno . A , i jeszcze jedno , jak ktoś Ci mówi że autko było delikatnie uderzone , to uśmiechnij się ładnie , wyciągnij najpierw miernik lakieru , a następnie zainwestuj 300-400 pln w kompleksowe zbadanie stanu technicznego. M |
|
|
|
|
|
#35 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-01-2012
Model: vw passat b5fl
Silnik: 1.9 diesel
Rocznik: 2003
|
mkk1
2 bezwypadkowego "od Niemca " , ale na liczniku -150 tys Kolego a co to za przebieg auto dopiero dobrze ulozone A dalej powiem Ci tak jakies 3lata temu kolega kupowal auto uzywane na drugim koncu Polski wyslal firme ktora wszyscy zapewne znamy DEKRA aby zrobili ekspertyze i faktycznie skasowali jakies 400 zl i co sie okazalo po 3latach . Auto mialo maly dzwonek oni twierdzili ze nie a jednak lakiernik listwy z drzwi obieral z sylikony wiec to raczej nie fabryczne .Lepiej sprawdzic zawsze samemu ekspertyza nawet znanej firmy nie jest miarodajna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
![]() Zarejestrowany: 23-02-2011
Model: C-max
Silnik: 1.6 tdCi
Rocznik: 2004
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-12-2011
Model: mk4
Silnik: 2,0 195@405 , Heko power :)
Rocznik: 2011
|
Dokładnie, miałem na myśli minus 150 tys.No a samemu możesz sprawdzić jak się na tym znasz , ja na przykład poza wizualnym obejrzeniem szpar w nadwoziu pomiędzy elementami i popatrzeniu pod maskę z mądrą miną nic więcej bym nie zrobił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M |
|
|
|
|
|
#38 |
|
![]() Zarejestrowany: 02-01-2012
Model: vw passat b5fl
Silnik: 1.9 diesel
Rocznik: 2003
|
Jak w temacie widac auto ma juz Rezerwacje ciekawe czy tylko sprzedajacy tak napisal czy naprawde ma juz klienta
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-11-2008
Model: Mondeo MK4 Titanium X
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2,0 tdci 171km/426Nm by V-tech
|
troche duzy przebieg jak dla mnie. a i jeszcze jedno strzez sie tego typu foteli mam z tym niezle cyrki jak cos to jest temat luzy fotela elektrycznego na forum poczytaj sobie.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|