![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Bo chyba jak by tam już srebrna taśma była, to kolega by wymyślił, że "zalepić to cudactwo i będzie z głowy"?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jeśli faktycznie kolega nie wpadł - to podpowiadam: zalepić i już.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW - dziwaków na tym świecie nie brakuje...
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Miałem takiego Pana Zdzisia (czy Waldka?) w firmie. Kiedyś wsiadłem na fotel pasażera w tym jego Mercedesie Atego i widzę całą deskę rozdzielczą poklejoną czarną taśmą klejącą. Pytam więc co to za taśma a on do mnie że mu jakieś kontrolki mrugają i mu w nocy przeszkadza to pozaklejał w piź***c
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
|
Cytat:
I niestety stać cię tylko na wybiegi personalne. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Życzę owocnej współpracy (without me) na forum jeśli zaczynasz w ten sposób. |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
|
Cytat:
BTW: Fajną masz robotę skoro macie czas takie pierdoły roztrząsać. PKS? |
|