![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#6071 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
Ja nic takiego nie napisałem. Jak montuję BT to wstawiam swój fragment wiązki stereo, więc odpada problem trzasków i przepinanaia sie do AUXa |
|
|
|
|
|
|
#6072 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Darek
Model: Focus mk2 fl
Silnik: 1,6 benz 100km
Rocznik: 2010
|
Cytat:
odświeżę temat - czy komuś się udało ogarnąć jakoś w MK4 obsługę dwóch telefonów? tj bez kupowania radia z chinolandii na adroidzie? pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#6073 |
|
![]() Zarejestrowany: 17-12-2024
Model: c-max
Silnik: 1,8 b
Rocznik: 2009
|
Cześć wszystkim, mam ford c-max 2009r a w nim radio FX fabrycznie był moduł C112 kiedyś zmieniłem na D212 żeby mieć streaming muzyki, wszystko działało ale niedawno ten moduł mi padł więc zamówiłem kolejny D212 założyłem i teraz mam problem ze sparowaniem, nie pokazuje mi kodu Pin na radiu. Można coś z tym zrobić?
|
|
|
|
|
|
#6074 |
|
ford::average
![]() Imię: Andrzej
Model: Mondzio
Silnik: 2,0
Rocznik: 2008
|
Pewno nie w tym dziale ten wpis ale...
może usterka tkwi w tym, że moduł ma "pojemność" 6 telefonów... i być może trzeba najpierw usunąć tamte zapisane telefony z pamięci modułu... a przynajmniej jeden... |
|
|
|
|
|
#6075 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Czy 2 telefony należą do 2 osób czy do 1 osoby => jeśli do jednej, to czemu nie włożyć 2 kart sim do jednego telefonu (większość ma taką opcję) "Stary" moduł BT był przed systemami Sync => teraz w aucie mam Sync 3 i nie widziałem tam opcji jednoczesnej obsługi 2 telefonów pozdrawiam Arturek
|
|
|
|
#6076 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus
Silnik: 1.6 BENZYNA
Rocznik: 2009
|
Witam, kupiłem używanego Focusa MK2 z 2009 roku po lifcie 1.6 benzyna. Zamontowane radio do Ford 6000 CD. na panelu radia widzę słuchawkę zieloną i czerwoną. Na słupku po lewej stronie widoczne jest prawdopodobnie mikrofon. Zastanawia mnie czego mi brakuje żeby działał zestaw głośnomówiący w tym aucie. Załączam zdjęcia mikrofonu i okablowania pod schowkiem.
|
|
|
|
|
|
#6077 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Wszystkiego.
To nie jest mikrofon. Radio obsłuży najwyżej rozmowy BT/Voice. Nie ma wiązki,mikrofonu, modułu BT. |
|
|
|
|
|
#6078 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Ten "mikrofon" na trzecim zdjęciu to mi wygląda na czujnik od alarmu pozdrawiam Arturek
|
|
|
#6079 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
Model: Ford Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 1.6
|
Cześć, podepne się pod temat, w swoim mondeo 2008, wymieniłem moduł bluetooth, przerobiłem instalacje na stereo, zaktualizowałem radio (Blaupunkt NX), włączyłem bt audio w forscanie i działa, jest dźwięk, można przełączać muzykę z kierownicy, jednak są dwa problemy. Przede wszystkim bt audio jest widoczne tylko w radiu, nie ma w ogóle takiej opcji w converse, drugie to radio nie widzi tytułów piosenek a pokazuje jedynie "Tytuł", ktoś poradzi co można tu zrobić? W forscanie zmieniłem tylko opcje zestawu bt, potem kliknąłem write i write to backup
|
|
|
|
|
|
#6080 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Przemo
Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0 Tdci
|
Odświeże trochę temat. Potrzebuję dołożyć USB do radia Sony mp3 oczywiście jeśli się da. Możecie doradzić co i gdzie kupić i jak to ogarnąć?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| bluetooth mk4 , bt mk4 , radio |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|