![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#681 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Lista na spot paintballowo-grillowy 02.07 Kłopotów k.Lubina:
1. bruti_2005 na 50% 2. Emiś+rodzina 3. bambucza 4. Jitter+Jitterowa+Lodówka - a jak...nie ma lipy! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#682 |
|
ford::average
![]() Imię: Dariusz
Model: Mondeo MKIV Kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
|
A czy ja mogę się zapisać ale nie na 100% Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie do końca wiem czy będę miał urlop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A urlop oznacza że jestem w dolnośląski-em Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i będzie bliżej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#683 | |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#684 | |
|
![]() Zarejestrowany: 27-03-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#685 |
|
Fusioneer
|
Bramę z Fordów zrobimy...
|
|
|
|
#686 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Lista na spot paintballowo-grillowy 02.07 Kłopotów k.Lubina:
1. bruti_2005 na 50% 2. Emiś+rodzina 3. bambucza 4. Jitter+Jitterowa+Lodówka - a jak...nie ma lipy! 5. M.A.G. + rodzinka - ale nie wiem czy będę w stanie coś zrobić - nocki mi wypadają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodatkowo będę uzupełniać listę o moją dalszą rodzinkę (jeśli można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#687 | |
|
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Triam ; 11-05-2011 o 22:07 |
|
|
|
|
|
|
#688 |
|
Fusioneer
|
Marek...tym razem nie uciekniesz tak szybko...i ekipa z niebieskiej 206-tki też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#689 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-03-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2,2 TDCI 175KM
Rocznik: 2008
|
zawsze można wziąć z sobą namioty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. + flaszka lub kratka zimnych Leszków w Jittera lodówce ale jak mamy mieć wesele to zaplecze logistyczne raczej będzie zapewnione hehehehe
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
![]() Imię: Dariusz
Model: Mondeo MKIV Kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
|
plus te z bramy fordów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|