![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Kwiatkiem to jest schowek przed pasażerem. Kpina na maksa!
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
|
Moje auto właśnie "się wyprodukowało" - 01.'17,
w systemie widnieje taka informacja- Tyl.srod.podlokiet.z podst.na kubek - jednym słowem księgowi wkroczyli do akcji...
|
|
|
#74 |
|
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Na jeden kubek! Wkroczyli podwójnie! ;-)
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Rocznik: 2020 i 2016
|
Myślę, że na dwa, bo to byłoby już przegięcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z drugiej strony pojawiło się coś dodatkowego - Kamera wsteczna-Zamont. na stałe - jeśli jest to TO o czym myślę, to może być i bez kubków i schowka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale na końcu jest kolejna niemiła niespodzianka - Bez Tylnej Lampy Przeciwmgielnej - tego to już się nie spodziewałem, chyba, że przy tylnych LEDach są one zbędne?
|
|
|
#76 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
Nie panikuj. Przecież każde auto sprzedawane w Polsce musi mieć homologację a ta wyznacza obowiązek posiadania przez auto tylnych świateł przeciwmgłowych.
Nie należy się literalnie trzymać tego co wykazuje ETIS bo te sformułowania są nieszczęśliwe, a 3/4 tego co jest na liście to lista tego czego w aucie nie będzie. Tu pewnie chodzi o to, że nie ma osobnej lampy z światłem przeciwmgłowym, bo je masz zintegrowane w kloszu razem ze światłami mijania, migaczami i wstecznymi. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Osł.tyl.r.podłok. z sch/pod.na kub |
|
|
|
|
|
|
#78 | ||
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-10-2016
Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
|
Dzisiaj zauważyłem, że przynajmniej mam przedni podłokietnik podświetlony w środku. Fajna rzecz w nocy.
Bump: Cytat:
Bez aplik./naklej. SVO Bez Autoalarmu Bez czujn.fil.pow. Bez czujników odległ. sterow. pręd. Bez elektronicz.ogranicz.prędko?ci Bez Elem.. Sterowania Radiem Z Siedzenia Tylnego Bez folii okna bocznego Bez funk.pomocy w syt.awar. Bez kamery Bez kołpaków kół Bez lakieru zamawianego specjalnie Bez lampki sygnalizac.ham.reczn. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez mat podłogowych-FIA Bez mocowan gasnicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez nagrzewnicy bloku cylindrów Bez Nagrzewnicy Pomocniczej Bez ochrony antykorozyjnej podwozia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez oddziel. wody w filtrze paliwa Bez osłon pedałów Bez ostrz.akust. o przekr.prędko?ci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A mam takie coś w ustawieniach Bez pakietu do stylizacji zewnętrz. Bez pakietu wyp. specj. Bez pilota do otwier. drzwi garażu Bez podpory ładunku Bez pokrywy przestrzeni bagazowej Bez popielniczki w konsoli Bez przednich chlapaczy Bez relingu dachowego Bez siatki działowej przest. bagaż. Bez Siatki Zabezpieczenia Ładunku Bez siedzeń wielokonturowych Bez SIP Bez specjalnych pokrowców siedzen Bez Spojlera Bez sprzegu przyczepy Bez SVO z wyjštkiem pakietów Bez sys.zapob.koliz.przy nis.pred. Bez systemu interfejsu tel. komórk. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez systemu kontroli martwego pola Bez Systemu Nawigacyjnego Bez Szyberdachu Bez Tylnej Lampy Przeciwmgielnej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez tylnych chlapaczy Bez ukĹ?adu zapobiegania kolizjom Bez ukł. zapewn.rozrywki rodzinie Bez układu automatyczn. Parkowania Bez układu mycia reflektorów Bez urzšdz.z czujn.w przed.zderzaku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez uszcz. doln. nadw. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bez wewnetrznej przegrody Bez wyciszania radia Bez wyj?cia elektrycznego Bez wyp. do przejeżdż. przez wodę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Znaczy przez kałuże nijak przejechać czekać aż wyschnie Bez wyposażenia RSO Bez zaczepu holowniczego Bez zapalniczki Bez zaprogr. ograniczenia predkosci Bez zdaln. sterow otw. drzwi Bez zdalnego sterowania rozrusz. Bez zestawu do napraw opon Bez zestawu do siedzen Bez zestawu do wykończenia wnętrza Bez znaczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znaczki mam Bez znaczka aplikacji VP Nie bardzo wiem co to oznacza Z ukladem wspomag.przy parkow.tylem Z przedn.ukł.pomocy przy park. że czujniki są czy coś więcej Bump: Cytat:
Ostatnio edytowane przez bartulko ; 10-01-2017 o 13:19 |
||
|
|
|
|
|
#79 |
|
Feel The Difference
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
U mnie tylni schowek na dwa kubki ,potwierdzam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przedni normalny ,podwójny. |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-10-2016
Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM