![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 30-03-2005
Model: Mondeo mk4 Titanium X Combi,
Silnik: 2,0 tdci 143ps
Rocznik: 2010
|
witam wszystkich,
czy ktoś z was regenerował, naprawiał turbine o zmiennej geometrii gdzies w Łodzi? i najważniesze-czy byliscie zadowoleni?bo partaczy to ja wiem ze jest pełno, ale czy jest ktos kto na prawdę zna sie na rzeczy? poprosze owasze sugestie i moze etz napiszcie kogo NIE polecacie musze zregenerować turbo w focusie tdci 109 km pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0TDCI 140KM
Rocznik: 2009
|
No mi też turbo zaczyna siadać ... ale naprawa turbiny to nie takie proste więc wiele firm Ci to spartaczy, będzie pewnie an jakiś czas ok ale niedługi.
Znajomy kupił regenerowaną do Mondeo TDCI ze zmienną geometrią i po tygodniu dobiegły go dziwne dźwięki, generalnie turbo będzie miał niedługo do wymiany. Ja podjąłem decyzję o kupnie nowej, zrobię raz a porządnie koszt wysoki za to ma większą pewność że będzie ok, też mam ze zmienną geometrią. Do tego Garrett nie sprzedaje zestawów naprawczych, informacja z forum jak i od mechaników, więc ci co regenerują dorabiają cześć sami, tylko pytanie jakiej są jakości i kto to sprawdza. Popytaj w Motoremo z Iławy, mają spory wybór Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pzdr
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|