![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bogdan
Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2007
|
Witam wszystkich. To mój pierwszy post.
Wywaliło mi awarię systemu ESP. ABS działa normalnie. proszę o poradę gdzie podjechać w Krakowie, aby zdiagnozowali usterkę i ewentualnie naprawili. Oczywiście chodzi mi o niskie koszty naprawy. Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez bolo15 ; 23-05-2012 o 21:00 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bogdan
Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2007
|
Byłem w serwisie. Uszkodzona pompa ABS - do wymiany koszt w Fordzie 6000 zł. Szukam na allegro.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 26-06-2010
Model: focus c-max
Silnik: 1.6 tdci 109km
Rocznik: 2005
|
mam tą samą awarię to są jakieś kpiny ze strony forda pompy( nie tylko np. koło pasowe) chyba są obliczone na 5 lat użytkowania i trzeba regenerować lub nową. Na razie od pół roku jeżdżę z taka awarią bo co byś nie zrobił to i tak 1tys. w plecy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
|
A ja nie mam ESP i nie ma mi się co zepsuć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dotąd nie miałem też sytuacji, w której ESP mogłoby mi się do czegokolwiek przydać, no może poza jedną, ale opanowana bez większego problemu. To autko naprawdę dobrze się prowadzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|