![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Daniel
Model: ford focus
Silnik: 1,8
Rocznik: 1999
|
Mam problem otóż coś się zrobiło z centralnym . Zamykam normalnie z pilota ale nieraz nie mogę go otworzyć(czasem otwiera dziwne ) , muszę otwierać kluczykiem. Czy ktoś może pomóc?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-07-2012
Model: Focus Kombi
Silnik: 1.8L Zetec-E EFI
|
Witam,
Dopiero co nabyłem mojego Focusa i mam sytuację dokładnie odwrotną. Otwiera się z pilota zawsze ale nie zawsze zamyka. Zauważyłem to szczególnie po deszczach / jak są upały to działa i otwieranie i zamykanie bez problemu. Mam też alarm i patrząc na jego diodę widzę, że uzbraja się i rozbraja za każdym naciśnięciem pilota poprawnie, więc problem musi być tylko w instalacji zamka centralnego. Jako, że to nowy zakup, to jutro jadę do zaufanego mechanika na gruntowne oględziny, więc może coś się uda zdiagnozować - odezwe sie. Pozdrawiam, |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Arek
Model: Focus mk2
Silnik: 1,6 benzyna
Rocznik: 2005
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-07-2012
Model: Focus Kombi
Silnik: 1.8L Zetec-E EFI
|
Dzięki za linka.
FAKT - tam jest wszystko w temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|