![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
Witam,
Od jakiegoś czasu po połączeniu się telefonu komórkowego za pomocą Bluetooth z FORD AUDIO automatycznie FORD AUDIO próbuje do mnie dzwonić i wyświetla komunikat UNKNOW CALLER. Nie mogę korzystać z telefonu i dzwonić poprzez FORD AUDIO bo cały czas do mnie dzwoni UNKNOW CALLER. Muszę pamiętać o wyłączeniu BLUETOOTH za nim wejdę do samochodu i uruchomię silnik. Nawet w serwisie nie wiedzieli co jest grane;-( Ostatnio edytowane przez arturek ; 17-10-2014 o 20:55 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Witam
1) Czy sprawdzałeś inny telefon? - na początek sprawdziłbym z innym telefonem - jeśli sprawdzasz ze smartfonem - sprawdź ze "zwykłym" telefonem Chcę wykluczyć - problem telefonu - problem wirusa 2) Czy robiłeś upgrade firmwaru BT poprzez USB? 3) Czy sprawdzałeś uruchomienie i parowanie w innej lokalizacji = wizycznie w innym miejscu miasta Słyszałem o przypadku gdy jedno zawirusowane urządzenie próbowało zainfekować inny smartfon, poprzez bluetooth pozdrawiam pankrakus
------------------------------------------------------------- katalog części online Instrukcje obsługi PDF Ostatnio edytowane przez arturek ; 17-10-2014 o 20:58 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|