![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1.6 TDCI 115KM
Rocznik: 2013
|
Witam,
Mam, trochę głupie pytanie ale sam już nie wiem koledzy czym to dziadostwo przykleić...? Ponieważ ja w samochodzie nie mama wbudowanego termometru a jest to rzecz przydatna, postanowiłem sobie kupić taki bajer (ale nie za taką cene). [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Przykleiłem to taką malutką matą która była w zestawie ale że zachciało mi się przestawiania to już mata nie przykleja się do tapicerki. No to myślałem że może taśmą klejącą dwustronną, nie trzyma... Śmiechu warte. Ktoś przyklejał jakieś plastikowe zachcianki do swojej tapicerki w samochodzie? Czym by się to mogło trzymać dobrze żeby też od ogrzewania przedniej szyby nie odpadło? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Najlepiej na rzep
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo IV
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 12
|
Grubą taśmą dwustronną, dobrze radzi sobie z chropowatymi powierzchniami.
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford Focus MK3
Silnik: 1.6 TDCI 115KM
Rocznik: 2013
|
Dzięki za wypowiedzi, dzisiaj pojadę do miasta kupię tą taśmę i zobaczymy czy sie uda jeszcze raz dzięki wielkie.
Taśma dwustronna gruba najlepsze rozwiązanie właśnie tego szukałem dziękuje piti000 za odpowiedź termometr trzyma się elegancko pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez bestseba ; 15-11-2014 o 13:03 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Kamil
Model: Mondeo
Silnik: diesel 2.0
Rocznik: 2004
|
Ja mam przyklejone CB-radio na klej (patex super fix) trzyma aż za dobrze bedziesz miał problem z oderwaniem jak bedziesz chciał w innym miejscu mieć
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|