![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mariusz
Model: s-max
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2008
|
Witam.
potrzebuję porady związanej z nawigacja w moim s-maxiku Problem polega na tym że po uruchomieniu auta i navi na wyświetlaczu nie pojawia się aktualna pozycja tylko pozycja gdzieś w Niemczech. Raz po raz navi odpali normalnie aktualną pozycję navi niby normalnie działa bo można ustawić trasę ale miejsce startowe zaczyna się w Niemczech w jakiejs miejscowości i obliczenia trasy sa kosmiczne (500...km)itd. Navi widzi normalnie satelity Wyciągałem CD czyściłem ale nic to nie dało resetowałem ustawienia pozycji ale to również nic nie daje Może ktoś miał podobny problem Bump: może ktoś wie gdzie można pobrać najnowsze navi do samodzielnego wgrania może taka aktualizacja mi pomoże i problem się rozwiąże Ostatnio edytowane przez mariobros28 ; 23-10-2016 o 16:03 Powód: błąd |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
A tak poza tym zapraszam na aktualizację nawigacji i jej spolszczenie to wersji z ciemnym tłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdr Tomek
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mariusz
Model: s-max
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2008
|
ostatnio miałem 4 satelity i chyba też 6 kiedyś pokazało
jazda nie pomaga nawet automatyczna kalibracja nic nie daje stoi na 0% nawet 1H |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020