![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Głośnik Hertz o paśmie przenoszenia od 45Hz wg opisu.
I wg danych technicznych tego samego opisu Fs, czyli częstotliwość rezonansowa wynosi 90Hz. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Coś mi się tu nie zgadza... pomoże ktoś mi to wyjaśnić? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Tak, ale najpierw zadałem tu, a potem znalazłem elektrodę i tam się zarejestrowałem w celu zadania pytania. Niestety tu użytkownik nie może sam sobie wątku skasować, jak już napisze, ale odpowiedzi nie ma, więc zostało.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::average
![]() Imię: Andrzej
Model: Ford Mondeo mk4
Silnik: 1600 tdci
Rocznik: 2013
|
Często ludzie wymagają od sprzętu przenoszenia określonego pasma częstotliwości,szczególnie tych skrajnie wysokich, czy niskich,a prawda jest taka że ich normalnie fizycznie nie słyszą. Skrajnie niskie częstotliwości słyszą niektóre zwierzęta np,koty,zwierzęta wodne.W miarę starzenia slyszymy coraz węższy zakres częstotliwości,są oczywiście ludzie którzy mają"wyćwiczony słuch"np.muzycy.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
I to na własne życzenie, bo się mi stało pod sceną na koncertach rockowych i metalowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Legenda głosi, że podobno są ludzie, którzy otrzymali merytoryczną odpowiedź na Elektrodzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Daj znać jeśli dowiesz się czegoś konstruktywnego pozdrawiam Pankrakus P.S. a) "(Elektroda ) forum na którym znajdziesz wszystkie pytania i żadnej odpowiedzi." [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] b) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|