![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mirek
Model: Ford Focus Mk.2
Silnik: 1.6L Duratorq TDCi (90PS) - DV6
Rocznik: 2006
|
Witam
Mam problem z moja Foka od kilku dni dzieje się tak ze podczas jazdy zapalają się wszystkie możliwe kontrolki, obrotomierz spada, brak reakcji na pedał gazu (auto nie gaśnie) i masa błędów m.in usterka układu wspomagania, przepustnicy, światła stopu, usterka ukl silnika, za duże doładowanie, zmniejszenie prędkości i dużo innych. Czasem gdy to się stanie po chwili mogę jechać a czasem muszę zgasić auto i po ponownym odpaleniu wszystko jest ok na jakiś czas. Nie mogę określić jakieś stałej sytuacji kiedy to sie dzieje ponieważ raz przejadę 30km i nic a następnym razem jest problem przejechać 5km bo co chwile się sytuacja powtarza. Miał może ktoś taki problem lub orientuje się co to może być za przyczyna? Pozdrawiam Ostatnio edytowane przez Mirek250890 ; 21-11-2017 o 08:46 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Krzysztof
Model: fokus Mk2 FL byl i milo wspominam ; focus Mk3
Silnik: 1.6tdci 109Ps ; 1.6 tdci 115Ps
Rocznik: 2008 ; 2014
|
Do sprawdzenia zimne luty w liczniku
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
Może przykleić temat z zimnymi lutami? Tak jak jest przyklejony ten z dwumasą? Nie ma tygodnia żeby ktoś nie spytał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mirek
Model: Ford Focus Mk.2
Silnik: 1.6L Duratorq TDCi (90PS) - DV6
Rocznik: 2006
|
Temat można uznać za zamkniety. Winowajcą okazał sie licznik a dokładniej luty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzieki bardzo i pozrdawiam |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|