![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 08-09-2007
Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
|
Nabyłem moduł Bluetooth, numer 8M5T-19C112-AS żeby mieć możliwość słuchania muzyki (przez AUX słychać piszczenie jak tylko podłącze zasilanie).
W aucie jest travelpilot NX, więc w centralnym ustawieniu w Elm Config zmieniłem na moduł "BT/VC high + USB+BT Audio Nav only". Aux był wyłączony więc go też włączyłem. Po resecie widzi moduł, łączy się z telefonem, pokazuje BT i audio, pokazuje nawet czas piosenki ale nie ma żadnego dźwięku. Zastanawiam się więc czy czegoś źle nie zrobiłem, lub źle nie odznaczylem. Czy ktoś ma jakieś sugestie? Sent from my E6853 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Potrzebne trochę więcej szczegółów:
1) auto z którego roku? 2) wiązka była czy dokładana? Nie jest to przypadkiem standardowy i wielokrotnie opisywany problem wiązki mono (samochód sprzed połowy 2008 ) a modułu stereo (ten co jest założony jest stereo)?
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 08-09-2007
Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
|
Tadeusz, właśnie wróciłem z auta i tak jak piszesz winien był brak stereo.
Dołożyłem już kable tylko w miejscu pinów 37 i 38 we wtyczce mam dwa kable które wg schematu idą do second craddle, tylko że zanim się wepnę chciałem sprawdzić gdzie jest ten drugi uchwyt do telefonu. Dzięki Sent from my E6853 using Tapatalk |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|