![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Rafal
Model: Focus mk2
Silnik: 1.8 TDCi
Rocznik: 2010
|
Witam,
Dzisiaj podjalem próbę włożenia kupionego isudara do mk2 fl, problem z jakim się borykam to kwestia ekranu. Przełożyłem kable key i acc gdzie originalnie szły do wtyczki canbus do wolnych kabli głównego kabla który idzie do radia, zasilanie mam po zapłonie, kiedy 1 raz odpalałem radio polawil się napis Android, ale potem czarna pustka. Próbowałem trzymać power, nic, przeglądałem internet i Google, ale jedyne do czego doszedłem to że może być walnięta płyta. Czy wiecie może co może być przyczyną? Może istnieje jakiś hard reset który może pomóc |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
|
Uruchom samochód tak byś był pewny że radio ma prąd może być napis ANDROID
Teraz przytrzymaj przycisk power tak długo aż podświetlenie przycisków zamrugał trzy razy porem szybko puść przycisk i naciśnij jeszcze raz krótko .powinien wejść w tryb recowery . Po recowery poruszasz się krótkie dotknięcie ekranu wybierasz funkcje długie akceptacja Dojdź do FACTORY reset I go zrób jak nie pomoże to pisz na PM I zprecyzuj bardziej masz na Intel H53 czy PX5 lub PX3 Ostatnio edytowane przez yaris1 ; 14-03-2020 o 23:51 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|