![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Beata
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2010
|
Witam !
Od jakiegos czasu mam problem z radiem i wyswietlaczem lcd na desce rozdzielczej a mianowicie moje radio przestaje dzialac wyglada jakby wogole nie dochodzil do niego prad a gdy tak sie dzieje po zamknieciu auta wyswietlacz lcd dziala non stop . Zadrzylo sie tak kilka razy . Najciekawsze jest to ze czasem to radio wracalo do zywych zeby za jakis czas znowu zgasnac . Obecnie nie dziala Niestety nie znalazlam jeszcze mechnika ktory umialby to naprawic Czy znajdzie sie jakas dobra dusza ktora wiedzialaby co to moze byc i jak to rozwiazac ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Fabryczne Sony i modul BT?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ford blaupunkt travelpilot
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
RAM w niedotykowym Blaupunkcie do wymiany, wtedy radio wybudza licznik i kradnie prąd.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
dziekuje
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: C-max Titanium
Silnik: 2.0 16v 145KM + LPG
Rocznik: 2008
|
Podepnę się pod temat.
U mnie w Cmxie czasami nie gaśnie LCD z licznikiem, wiadomo efekt rozładowany akumulator, pomaga odpięcie klemy albo bezpiecznik od audio. Już zamierzam zrobić sobie wyłącznik na bezpieczniku, aby było wyłączone. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Forum przekopałem ale nic szczególnego nie znalazłem. Radio Sony (drugiej gen.), ewentualnie zmiana radia czy pomoże. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Nie wiem czy to jedyne rozwiazanie ale ja odpielam radio calkowiecie i wyglada na to ze problem jest rozwiazany .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Usunąć zlodzieja prądu, albo naprawić zgodnie z tym co napisałem, innych opcji nie ma.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|