![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sławek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2009
|
Witam was. Szukam dobrego lekarza z okolic Jeleniej Góry dla mojego Mondeo. Kupiliśmy fordzika w Niemczech lecz jest bardzo zaniedbany. Do zrobienia jest sporo rzeczy: Wymiana przedniego zderzaka, wymiana lamp bo uchwyty są połamane. Nie działa klimatyzacja którą również trzeba naprawić. Byłem już w serwisie klimatyzacji ale okazało się, że jest problem z przekaźnikiem, pod akumulatorem są jakieś dziwne makarony w instalacji elektrycznej więc i instalacja do naprawy. Do wymiany jest też komplet rozrządu, olej i filtry. Byłbym wdzięczny za polecenie kogoś ogarniętego, kto będzie w stanie wyleczyć naszego Fordzika.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Jestes pewien ze ma to być warsztat a nie laweta do huty?
Auto za 10k...a ja już policzyłem napraw na 8k. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Nie cytuj całych postów, zwłaszcza gdy odpowiadasz bezpośrednio na nie.
WYRAŹNIE napisalem, naprawy na 8k. Czasem niektórych trzeba WYRAŹNIE kopnąć w zakończenie pleców żeby oprzytomnieli, zwłaszcza gdy mają mierne pojęcie o motoryzacji. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
Jak to auto nie było za darmo, to nie wiem po co taki zakup, serio. Więcej to wyjdzie, niż kupno zadbanego
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Auto kupione za 200€ więc chciałbym go naprawić ponieważ jest pewien sentyment do tego auta. Proste rzeczy typu lampy, zderzak itp mogę wymienić sam lecz z rozrządem i elektryką sobie nie poradzę. Możecie kogoś polecić z okolic Jeleniej Góry?
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|