![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Transit Connect
Silnik: 1,6
Rocznik: 2019
|
Witam,
Uchwyt linki otwierania pokrywy silnika bardzo luźno chodzi i maska nie odskakuje. Próbowałem w dwie osoby gdzie jedna pociągą a druga naciska na maskę lub próbuje ją ciągnąc do góry. Byłem u mechanika ale oczywiście żaden nie zrobi tego do ręki bo terminy. Wiadoma sprawa. Potrzebny podobno podnośnik itd. Kilka godzin grzebania. Czy jest jakis inny sposób abym mógł przetestować przez weekend pod domem sposób otwarcia maski ? Z wiadomych wględów jak warunki pogodowe musze dolewać płyn do spryskiwaczy. Z góry dziękuję za podpowiedzi jeśli w ogółe jakieś istnieją. Otwieranie z linki bez opcji z przodu. Miłego Dnia |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::expert
![]() Imię: Tomek
Model: focus mk3/mondeo mk5
Silnik: 1.6 EB/2.0 DW10F
Rocznik: 2011/2018
|
Czarno to widzę bez dużego wyboru narzędzi. Jest dość dużo "przodu", a sam zamek też jest dość obudowany.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Transit Connect
Silnik: 1,6
Rocznik: 2019
|
Witam,
Dziękuję za słowa otuchy. Zawiozłem go dzisiaj do mechanika z którym byłem umówiony w piątek. Zobaczymy czy sobie z tym dzisiaj poradzi i ile skasuje. Wszystkiego Dobrego |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|