![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-06-2008
Model: Focus
Silnik: 1.6 100 KM
Rocznik: 2005
|
Witam, proszę o jakieś fajne pomysły jak s-tuningować swojego fordka (MK2, 1.8, 16V, 115 KM, Hatchback). Nie chodzi mi o oczywiście o felgi czy jakieś dodatkowe części karoserii. Chodzi mi o jakieś oryginalne fajne pomysły na głównie wnętrze Forda, ale jak coś fajnego można zrobić z zewnątrz to również proszę o pomysły, najlepiej ze zdjęciami.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 07-09-2008
Model: Mondeo 1
Silnik: 1.8 16V benzynka + podtlenek :)
Rocznik: 1996
|
Zrób sobie cabrio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na pewno bd oryginalnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
|
dla mnie w grę wchodzi tylko seryjny pakiet z st200 plus jakiś ładny felunek, ewentualnie coś od Wolfa
|
|
|
#4 |
|
|
w środku pomaluj srebrnym szprajem co się da
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-06-2007
Model: mondeo
Silnik: 1.8 115 KM i 2.0 tdci - 140km
Rocznik: 1994 i 2011
|
Cytat:
wiesz mam podobną chęć...mój staruch (mkI kombi) za 180km rozbije 200 000kkm....i w ramach prezentu za dobre sprawowanie chciałem odświerzyć jakoś wnętrze...tak żeby rozweselić go jakoś kolorami...bo cały jest siwy wewnątrz i staro wygląda....Myśle o nowych pokrowcach...i może pyknąć kolorem nadwozia jakieś listwy plastikowe wewnątrz lub całą deską na jakoś bo ta szarość to już mi zbrzydła okrutnie.......szukam w sieci ciekawych fotek....wszelkie pomysły mile widziane... Ostatnio edytowane przez quentin ; 02-06-2009 o 22:45 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 01-10-2007
Model: Volvo
Silnik: spalinowy
Rocznik: nie młody
|
A jakies konkretne znaczenie ma to "s-tuningować", przychylajac sie do tego mozna np zrobić srodek na SSS Klase xD, ewentualnie jak wyzej srebrnym spreyem wszystko co się da, łącznie z szybami.
Co Ty chcesz w srodku tuningowac, niebieskie lampki, kolorowe dodatki jak czerwony mieszek, rozowa gałka, zółty pokrowiec kiery, a na koniec pomaranczowe pokrowce z Tygrysem i napisem TUNING. Chcesz tuning wnetrza, to załatw fotele skorzane, podgrzewane i w elektryce, zrob cos z zegarami, bo oryginalne sa brzydkie, plus jakies białe lub czarwone podswietlenie, bo niebieskie według mnie sie juz przejadło. Pozadne dywaniki, i masz moze nie stuningowane wnetrze, ale za to nie tuzinkowe i praktyczne. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
|
Cytat:
|
|
|
|
#8 |
|
Zablokowany
Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
|
No zewnatrz to jagrall wszystko napisal.
Felga podstawa , potem moze obnizenie , zaleznosci ods koloru , listewki czy lusterka jak nie sa pod kolor. I juz wedlug mnie jest super. A tak to st200 pakiecik lub wolf , ladny wydech i tyle. Co do srodka , ladny mieszek zmiany biegow+ galka ( ladne nie wioskowe) zmiana licznikow, obszycie czyms foteli lub cos. Ladne nakladki na progi [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tylko jakies ladniejsze , szersze z przetloczeniami lub takie ... zeby metalowe czy tam aluminiowe byly. Zadnych diod niebieskich , metalowo gumowych wycieraczek ( wiocha ostra) beznadziejne pokrowce , nakladki na kierownice , migajace galki zmiany biegow , wiszące szajsy na lusterkach itp itd stanowcze NIE |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 30-10-2007
Model: Ford Mustang,Expedition
Silnik: 3.8 v6,5,4 V8
Rocznik: 1995
|
dwie choinki zapachowe na lusterko doda wygladu i mocyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.DDDDD,a na powaznie to ladne fele,koncowy tlumiczek zastepujacy fabrycznego siusiaka byle nie wiejski ryczacy jak oszalaly ewentualnie dokladki progi i zderzaki ale nie takie co w zimie za płóg robia
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-09-2005
Model: ex Ka
Silnik: 1,3