![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Focus mk2
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2005
|
To odepnij aku i zrób mu adaptacje. Auto ma zapisaną konfigurację z przed regulacji. Musisz na nowo zaadaptować i będzie git Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łajdak
Model: mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 2004
|
Podkładki wyglad jak 5 zl kladziesz to na szklance grubsza lub ciensza zalezy jaki luz chcesz zrobic
Bump: Autoadaptacja - tak tez uczunie a dokladnie jak zrobic tak jak poprzednik pisal zapalic auto i czekac az sie samo zagrzeje na wolnych |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Autoadaptacja zrobiona rezultatow brak. Nadad dziwne jest to, ze jak jezdze po miescie wolno wszystko jest ok obroty ladnie spadaja wszystko cacy. A juz jak wyjade poza miasto i z duzej predkosci wciskam sprzeglo i hamuje to niedosc ze obroty spadaja bardzo szybko to tak nisko spadna ze potrafi zgasna Ktos cos ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
Mi to wygląda na źle wyregulowane zawory, ale po regulacji to raczej niemożliwe...
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
Cytat:
źle wyregulowane zawory objawiałyby się nierówną pracą silnika klekotaniem czasem dymieniem złym odpalaniem a ja nic takiego nie mam. Ładnie zapala chodzi równo cicho. Tylko to dziwne opadanie obrotów. Jeżeli nic innego nie wymyśle to w ostateczności sprawdzę jeszcze raz te zawory. Mocy też mu nie brakuje. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Grzegorz
Model: Focus mk3
Silnik: 1.6 16v 105 KM
Rocznik: 2011
|
A nie lepiej gdzieś na kompa podjechać.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
Sprawa rozwiązana. Przepustnica okazała się tak zasyfiona ze po wyczyszczeniu wszystko wróciło do normy. A w tamtym roku ją czyściłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Także temat uważam za zamknięty. Dzięki za zainteresowanie.
Pozdrawiam. |
|
|
|