![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#91 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
Witam ja już po wszystkim. Wycena rzeczoznawcy z PZU to ok 890 zł
A wycena po robocie w Ford Rzeszów dla zainteresowanych : -zderzak tył ,listwy zderzaka , materiały lakiernicze oraz normalia :1747 zł ( zderzak 1118 zł) - naprawa blacharska + naprawa lakiernicza : 823 zł - samochód zastępczy ( chyba 7 dni ) : 1140 zł Oczywiście mnie nic nie obchodzi , niczym się nie zajmuje. Odebrałem tylko kopię faktury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
I gdzie tu rozsądek? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Najważniejsze że już koniec Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wysłane gołębiem z Latającego Holendra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#93 |
|
|
No ale można założyć że 6-7 osób na 10 przyjmie kasę bo pojedzie do blacharza Henia i zespawa , zamaluje za 500 zł a 400 zostanie w kieszeni....
AAaaaaalllleeeeeeeee funkiel nóweczka , i pojeździłem Nissanem Qashqaiem , i zaślepkę sprysku w dobrej cenie mi zaproponowali ..... Nooooo wrażenia bezcenne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
![]() Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
|
Taki koszt był do przewidzenia. Zrobiłeś jak chciałeś, ale bez ASO wartość szkody w takiej wysokości, też jest możliwa "do osiągnięcia". Już to praktykowałem i dla kogoś, kto wie za które sznurki pociągnąć, uzyskanie godziwego odszkodowania nie stanowi problemu. Skoro ubezpieczyciele nie mają skrupułów w skubaniu klientów, to dlaczego my mamy mieć?
|
|
|
#95 |
|
|
Może i jest możliwość poza ASO do wyciągnięcia takiej kasy ale akuratnie nie znalazłem odpowiedniej osoby która by mi w tym pomogła , a wiem że się da.
Także dałem sobie siana , nie chciałem przekombinować. Może następnym razem jak się coś podzieje ( odpukać) to mi podpowiesz kogo prosić o pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#97 |
|
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
Ha ha ha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
|
ha ha ha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zapamiętam Twój nick Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To była błachostka także obyło się bez stresu i dociekania, ważne że klient był zadowolony , a był Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS w ŻorACH są niezłe imprezy , bywałem czasami będąc na poligonie w Żaganiu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#100 |
|
|
oooooooooooo chodziło mi o Żary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wybacz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Tak z Żor kiedyś kupiłem Audi A8 i żałowałem tego najbliższy rok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
|
|
|