![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1021 | ||
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#1022 | |
|
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
#1023 | |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1024 |
|
|
Witam wszystkich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przymierzam się do zakupu nowego autka, i chyba to będzie mondek, po skonfigurowaniu wychodzi ok 140tys zł, a to sporo za dużo, ile w tej chwili uzyskujecie rabatu? jest szansa na 20% lub coś w pobliżu? dodam tylko ze autko będzie brane na firmę pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
#1025 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: mondeo mkV
Silnik: EcoBoost 1,5
|
17-18%
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1026 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: mondeo mkV
Silnik: EcoBoost 1,5
|
Na priv podam dane do sprzedawcy
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
|
#1027 |
|
|
będę bardzo wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a jeszcze pytanie co do konfiguracji, to czy warto brać: - panoramiczny dach, kiedyś miałem w hondzie civic i się strasznie zacinał i strzelał, zwłaszcza w mrozy, a jak to wygląda w mondku? - białą perłę, czy jest lepszym lakierem od zwykłego białego jeżeli chodzi o utrzymanie w czystości, zarysowania itd. nie chodzi mi o sam wygląd, bo raczej lepiej wygląda, ale cena też dość wysoka |
|
|
|
#1028 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 20-11-2011
Model: Mondeo [Mk5]
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2017
|
OMG Pomocy...
Zaraz pęknie mi głowa bez kitu, mam dylemat 100-lecia. Wybieram pomiędzy 2 kolorami auta (hatchback) - perła oraz frozen white, obydwa z pakietem stylizacyjnym plastra miodu itd. Panoramę będzie udawała folia, dach odradził mi sprzedawca ze względu na trzaski zimą. Jak oglądałem lakiery na żywo, to na perle były różnice w kolorze pomiędzy plastikami, a metalem. Frozen white tego nie miał. Boję się tego, ze f.w. będzie jakoś nie wiem, tanio wyglądał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rozumiem, że to indywidualna decyzja ale może ktoś jednak pomoże? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#1029 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Co do białej perły, to... hmm... wolę Frozen White.
Jeśli chodzi o pakiet stylistyczny, to uwaga na niedopasowanie jego koloru do koloru auta (patrz tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) Kolorki wrzucam tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Szyberdach polecam - przy 9kkm nic jeszcze nie trzeszczy. Ostatnio edytowane przez cattani75 ; 05-09-2016 o 20:36 |
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo Vignale
Silnik: 2.0 EB 240KM
|
Cytat:
Ja nie narzekam. Przy białych kolorach innych aut Mondi w perle wygląda przecudnie. Ale mnie się podoba, bo go mam. Albo inaczej: mam go, bo mi się podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trochę się tylko boję lakierowania w najbliższym czasie. Mam nadzieję, że chłopaki na lakierni nie zniszczą tego efektu WOW. Przekaz Tapatalkiczny
|
|