![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#101 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-01-2015
Model: Focus
Silnik: 1.5 - 204KM by TuneForce
Rocznik: 2014
|
Pozostaje jakąś pannę przewieźć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
ford::average
![]() Imię: Zbyszek
Model: Nowy Ford Focus
Silnik: EcoBoost 1.5 (150KM)
Rocznik: 2015
|
U mnie w nowej foczce z tego roku w wersji Titanium, podświetlenie diodowe (nastrojowe) włącza się automatycznie po zmroku (w garażu przy wyłączonym silniku nie)
Opcja wyłączenia jest w komputerze. Diody świecą na czerwono znajdują się przed lusterkiem wstecznym w suficie, pod nogami kierowcy i pasażera oświetlają stopy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., w drzwiach oświetlają klamki i wnęki na pierdołki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Z tyłu nie wiem bo się tym za bardzo nie interesowałem. co do kolorów w cenniku który otrzymałem jest napisane: Komfort i wyposażenie wnętrza: Oświetlenie wnętrza diodami LED z elementami nastrojowego oświetlenia w wybranym kolorze 1 z 7 dostępnych. - wnioskuje z tego ze przy zakupie mamy opcje do wyboru koloru LED. mnie nikt nie pytał dostałem czerwone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba ze się mylę bo nie zagłębiałem się w temat zmiany ich koloru .
Ostatnio edytowane przez Hawkbrd ; 10-03-2015 o 14:11 |
|
|
|
|
|
#103 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 11-02-2009
Model: Focus mk2, mk3
Silnik: 2.0 TDCi, 2.0 TDCI
Rocznik: 2007, 2012
|
A jak wygląda u was dywanik po stronie kierowcy?
mam oryginał, ale wydaje się że jest za krótki, bo zauważyłem małe przetarcie na wykładzinie, nad dywanikiem a pod pedałami sprzęgła i hamulca... |
|
|
|
|
|
#104 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 26-01-2015
Model: Focus
Silnik: 1.5 - 204KM by TuneForce
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
rozkminiłem i u mnie jest tak jak u Ciebie. Sama czerwień. Pokminiłem z ocjami i się udało. Czasem jednak jest tak bardzo "Nastrojowa" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ze można niezauwazyc ze działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#105 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Dywanik kierowcy jest krótszy niż pasażera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
(strona nr 72 w instrukcji obsługi) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 11-03-2015 o 18:41 |
||
|
|
|
|
|
#106 | |
|
![]() Imię: Oskar
Model: Focus III
Silnik: 1.6TDCi 138/338
Rocznik: 2011
|
Cytat:
Osobiście na zimę kupiłem (allegro) nieoryginalne dywaniki gumowe innego producenta, które są dłuższe, zachodzą pod pedały. |
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 11-02-2009
Model: Focus mk2, mk3
Silnik: 2.0 TDCi, 2.0 TDCI
Rocznik: 2007, 2012
|
Cytat:
musze poszperać i też kupić.. na szczęście znaczek "focus" jest odkręcany więc nie będzie z nim problemu by przełożyć do innych dywaników (nie gumowych) |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
|
Z tym krótkim dywanikiem dla kierowcy to się Fordowi coś pomyliło. Też mam włożony od nowości (w ASO) i oprócz wytrzepania należy jeszcze biegać z odkurzaczem, bo większość syfu zostaje poza dywanikiem (pod pedałami). Czy może macie jakieś linki do dywaników podobnej jakości (łącznie ze stoperami w odpowiednim miejscu), które byłyby dłuższe od fabrycznych?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
|
Nic się nie pomyliło, to jest dla bezpieczeństwa by dywaniki nie plątały się z pedałami i nie zachodziły na nie....
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MKIII
Silnik: 1.6 Ecoboost 150 KM
|
Ja kupiłem gumowe firmy Rigum które są dłuższe od oryginalnych. Moim zdaniem nie mają wpływu na bezpieczeństwo, a więcej syfu trafia na dywanik a nie obok. No i zakrył mi przetarcie o którym pisano wcześniej.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|