![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1161 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 03-10-2007
Model: Jeep Grand Cherokee
Silnik: 4.0 I6
Rocznik: 1994
|
Trzech ped... yyy... "gejowych" spotkało się w kawiarni i zawzięcie dyskutują, która dyscyplina sportu jest najseksowniejsza.
Pierwszy mówi: - najlepsze są szachy... siedzisz naprzeciwko mężczyzny, patrzysz mu głęboko w oczy... i te emocje, te nerwy... szachy to najseksowniejszy sport... - eee, tam. Najlepsze są zapasy - możesz sobie faceta podotykać tu i tam, przytulać go, on Ciebie... zapasy są najseksowniesze... A trzeci na to: - Najlepsza jest piłka nożna... Jesteś napastnikiem, biegniesz, mijasz wszystkich obrońców, mijasz bramkarza, stajesz dwa metry od pustej bramki... i... nie trafiasz... Padasz na murawę, leżysz na brzuchu a 40 tysięcy mężczyzn wrzeszczy "H....j ci w d....ę". A ty leżysz i marzysz...
|
|
|
#1162 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Witold
Model: Skoda Octavia II FL
Silnik: 1,9 TDi
Rocznik: 2009
|
...
|
|
|
#1163 |
|
|
...
|
|
|
#1164 |
|
|
...
|
|
|
#1165 |
|
|
...
|
|
|
#1166 |
|
|
...
|
|
|
#1167 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-11-2007
Model: Mk3 Kombi TrendX+ESP
Silnik: 130PS TDCI
Rocznik: 2004'FL
|
No to sie dorzuce, moja fotka, zrobilem w zeszlym roku chyba w Mżerzynie nad morzem.
|
|
|
|
#1168 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-04-2005
Model: Peugeot 407
Silnik: 2,0 HDI
Rocznik: 2005
|
|
|
|
#1169 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-03-2007
Model: 525, Smart 600 turbo brabus
Silnik: 2,5l. m51b25, 600ccm turbo75KM
Rocznik: 1995, 1999
|
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a, tam w łóżku leży obcy nagi facet.
Pyta się go: - Gdzie moja żona? A on odpowiada przerażony: - W łazience, bierze prysznic. Mąż na to: - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!!! Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku: - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: - Otwórz szafę, to się posrasz...
|
|
|
#1170 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-10-2008
Model: Było MONDEO KOMBI, obecnie Renault Scenic II (już drugi :-) )
Silnik: 2.0
Rocznik: 2003
|
Pewnego dnia zajączek złowił złotą rybkę. Rybka, jak to złote rybki mają w zwyczaju rzekła:
- Zajączku wypuść mnie to spełnię trzy twoje życzenia! - Dobrze - odpowiada zajączek - wypuszczę cię ale, jak spełnisz trzy pierwsze życzenia misia, które wypowie po przebudzeniu ze snu zimowego. - No co ty, zajączku! Chcesz oddać swoje życzenia misiowi?!!! Rybka nie kryła zdziwienia. - Tak, to moje ostatnie słowo - stanowczo rzekł zajączek. - Zgoda!Odrzekła złota rybka. Jakiś czas później miś budzi się ze snu zimowego, przeciąga się leniwie i mruczy zaspanym głosem: Sto ch..ów w du.ę i kotwica w plecy, byle była ładna pogoda! --------------------------------------------------------------------------------------------------- Dziewczyna mówi do chłopaka: - Za pół godziny wracają moi rodzice!!! Na to chłopak odpowiada: - No to co, przecież my nic takiego nie robimy?! No właśnie, a czas ucieka!!! - odpowiada dziewczyna. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Wraca mąż z pracy do domu, otwiera mu żonka (typ blondynki), podaje kapcie, obiad, potem piwko i gazetka, włącza telewizor z ulubionym kanałem sportowym i nic nie mówiąc wychodzi do kuchni (do swoich kobiecych, domowych obowiązków). I tak jest co dzień od ślubu. Jednak tego dnia żona przerywa swoje czynności, wpada do pokoju i pyta: - Kochanie powiedz mi co to jest "konsternacja". Mąż leniwie składając gazetę z lekkim wkurzeniem, że mu się przerywa, odpowiada: - Widzisz kochanie, gdybyś to ty wróciła wcześniej do domu po pracy, a ja tu z inną kobietą..., to u ciebie właśnie wtedy wystąpiła by konsternacja. - Ahaaa.... i wróciła do swoich czynności. Jednak po dziesięciu minutach wpada ponownie i pyta: - To znaczy, że gdybyś Ty wrócił wcześniej do domu, a ja tu z innym mężczyzną...? - Nie, nie, nie kochanie! Ty nie myl kure..wa z konsternacją!!
|
![]() |
| Tagi |
| dowcipy , kawały |
|
|