![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#111 | |
|
ford::amateur
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Pozdrawiam, //M |
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marek
Model: S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Kristoforos;
jeszcze raz... ;-) da się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ad1. "zakładasz siatkę" u góry już wiesz: na zaczepy (uchwyty) na dole - tak samo! Twoje pytanie: te uchwyty, przy położonych na płask fotelach trzeciego rzędu, są dostępne, czy nie? Moja odpowiedź - TAK są dostępne :-) Ad2. kolejne zaczepy w suficie i podłodze?? dokładnie TAK - tak samo jak za drugim rzędem siedzeń :-) żeby mieć 100% pewności i nie wprowadzać Cię w błąd sprawdziłem to dzisiaj jeszcze raz organoleptycznie ;-) dodam, że owe uchwyty - to chromowane "uszka" w kształcie litery "u"; w podłodze przy położonych dywanikach ich nie widać, a w dachu nieużywane są maskowane ruchomą zaślepką |
|
|
|
|
|
#113 |
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: C-MAX
Silnik: 1.6 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2011
|
@foxtrot:
Dzięęęęęęęki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
ford::average
![]() Imię: Sławek
Model: S-MAX Titanium / Transit T350 LWB
Silnik: TDCI 2,0 140KM Powershift / 2,2 TDCI 100KM
Rocznik: 2012/ 2013
|
Witam
Odświeżę trochę temat. Chciałem założyć DVD/LCD dla moich dzieci. Dysponuję co prawda telewizorem sufitowym, który zdemontowałem n mojego Galaxy, niestety nie mogę go założyć ze względu na panoramiczny dach. W związku z tym pytanie co myślicie o tym? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Może ktoś już coś takiego użytkuje? |
|
|
|
|
|
#115 |
|
|
a moje dzieciaki na sam pomysł wyjazdu aż się ciesząGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tacy mali podróżnicy- zaczęły jeździć zanim skończyli pierwszy miesiąc życia a wyprawy po 800 km im nie straszneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#116 |
|
![]() Imię: Sławek
Model: S-MAX Titanium / Transit T350 LWB
Silnik: TDCI 2,0 140KM Powershift / 2,2 TDCI 100KM
Rocznik: 2012/ 2013
|
Jak kupowałem s-maxa i moje pociechy zobaczyły, że nie ma w nim TV to nie chciały wysiąść z Galaxy. A musiałem go zostawić w rozliczeniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
No dobra ale co myślicie o tym wynalazku na podłokietnik? |
|
|
|
|
|
#117 |
|
![]() Zarejestrowany: 15-07-2010
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2013
|
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-01-2011
Model: S-MAX Titanium
Silnik: 2.0 diesel 140KM
Rocznik: 2010/2011
|
maksiu to naprawde fajne auto,a jesli chodzi o dzieci to do tej pory moim zdaniem najlepsze.Duzo miejsca na nogi,osobna regulacja kazdego z foteli,ktore sa chyba wystarczajaco wygodne..w zeszle wakacje jechalismy do Chorwacji i musze napisac ,ze oczywiscie telewizorki byly na wyposazeniu ,ale ani razu nie musialem ich odpalac w tamta strone ,dzieci bardzo grzeczne,nie bylo marudzenia,krecenia sie itd. itp. z powrotem juz graly ale byla to raczej zachcianka czy chec obejrzenia konkretnej bajki..ale ogolnie w codziennym uzytkowaniu maksiu sprawdza sie na medal,bez problemu zona lub czasami ja ide do tylu i siadam miedzy dwoma fotelikami dzieciecymi ,w poprzednim mondeo tez dawalem rade sie tam wcisnac ale jednak cos upijalo w d...pe a tutaj pelen komfort ,git majonez Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 13-11-2011
Model: s-max
Silnik: powershift 2,0 163km
Rocznik: 2011
|
witam
widzę że temat dawno nie ruszany więc trochę dla odświeżenia. wakacje za pasem i różne wyjazdy więc w aucie przydałoby się parę rzeczy. brakuje mi w fotelach rozkładanych stolików dla dzieciaków i tutaj moje pytanie, czy jest jakaś opcja aby zaadoptować jakieś stoliki z innego modelu forda ewentualnie z innej marki. pytam ponieważ używek do s-maxa praktycznie nie ma a w salonie ceny raczej wyrywają z butów. proszę o jakąś poradę jeśli ktoś miał podobny problem. co jeszcze polecacie z fajnych gadżetów do auta na wakacyjne wypady? pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
|
|