![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1241 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 17-11-2014
Model: mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2009
|
Czytam forum od dawna,ale po raz pierwszy zabieram głos.W zwiazku z tym witam wszystkich. Zamierzam kupic przyciski lub kierownicę ale jak przed zakupem sprawdzić czy mój Mondek jest przystosowany do montażu i że będzie to działac?
|
|
|
|
|
|
#1242 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Każde mk4 jest przystosowane
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
daleko nie masz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak masz Convers + i parktronik to ....... czytaj w podpisie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1244 |
|
|
Tak,mam Convers+. Wielkie dzięki LeszczGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wobec tego kiedy już kupie odezwę się i przyjadę do Bydzi. PozdrowieniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#1246 |
|
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2011
|
Witam serdecznie,
Jestem nowy na forum, ponieważ jestem świeżo upieczonym właścicielem Mondeo MK4 Tdci, z Converse+. Jednakże nie jest to mój pierwszy ford - wcześniej miałem Fiestę MK3, i byłem też członkiem Fiesta Klub Polska. Teraz w temacie: Poszukuję kogoś z Poznania kto by mi pomógł w kwestii zamontowania tempomatu w moim MK4, ponieważ to jest element wyposażenia którego brak najbardziej mi doskwiera... Chętnie również usługowo (czyt. odpłatnie), ponieważ generalnie jestem trochę zabiegany i nie do końca mam czas samodzielnie się tym zająć... Jeśli ktoś może mi pomóc proszę o kontakt telefoniczny 697 603 406 lub mailowy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Pozdrawiam, Wojtek |
|
|
|
|
|
#1247 |
|
|
[QUOTE=leszcz;2335791]Czasami i ja jeżdżę na ul.Bema na stadion lekkoatletyczny robić zawody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jasne ze mamy blisko do siebieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a co do niecierpliwosci to podchodze do tego na spokojnie.W poprzednich Fordach był tempomat więc teraz też zależy mi na tym,ale konieczny bedzie dopiero na długie letnie podróże, na tysie kmGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#1248 | |
|
FCP member
![]() Imię: Krystian
Model: Ford FOCUS MK3
Silnik: 2.0 TDCi 163KM - POWERSHIFT
Rocznik: 2013
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1249 |
|
ford::professional
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo TitaniumX Panther Black
Silnik: 2,5T 258KM 396Nm
Rocznik: 2007
|
Ja jak by co, to mam przyciski do tempomatu. W wolnej chwili wystawię w markecie.
|
|
|
#1250 |
|
ford::beginner
![]() Imię: krzysiek
Silnik: 2.0 duratec
Rocznik: 2011
|
Witam, posiadam mondeo poliftowe z silnikiem 2.0 duratec i ciągle nie jestem pewny czy tempomat z ogranicznikiem będzie działał.
Czy tempomat będzie działał prawidłowo? Czy funkcja ogranicznika będzie dostępna w tej wersji silnikowej? Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia w tej materii? Z góry dzięki. |
|
|
|