![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1241 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotr
Model: Focus kombi
Silnik: 1.6
Rocznik: 2009
|
Jestem zainteresowany zakupem mapy TravelPilot FX 2014 SD bez spolszczenia. Proszę o dopisanie mnie do listy.
|
|
|
|
|
#1242 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-01-2008
Model: Fusion i Mondeo MK4
Silnik: 1.4 PB i 2.0 ON
Rocznik: 2004 i 2007
|
Może nie każdy zaglądał na tyle regularnie.
Nie to nie, spoko. To tylko propozycja. |
|
|
|
|
#1243 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
|
Cytat:
wysłanie prywatnej wiadomości do kogoś skutkuje tym, że na adres email z którego dokonano rejestracji przychodzi powiadomienie od Forum Ford Club Polska <forum@fordclubpolska.org> z tematem Nowa prywatna wiadomość na Forum Ford Club Polska. Może spośród osób znajdujących się na liście są "maruderzy" którzy forum nie czytają (albo czytają raz na kilka ... optymistycznie tygodni). Siłą rzeczy nie są w stanie śledzić tematu jeśli w ogóle nie logują się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A taki PM mógłby ich "obudzić". pozdrófka |
|
|
|
|
|
#1244 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2011
|
Witam
Chciałbym zamówić dodatkowo nx dvd bez spolszczenia z odbiorem osobistym poznan ul.oplotki. Dzieki |
|
|
|
|
#1245 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Czarek
Model: S-max
Silnik: 2.0 diesel
Rocznik: 2011
|
esmax - poprosze FX na SD
|
|
|
|
|
#1246 |
|
|
Dobra, ja wyśle im PM. Najwyżej mnie zlinczują, zrobię to albo dziś późno, albo jutro rano.
|
|
|
|
|
#1247 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-12-2009
Model: Ranger Wildtrak P703
Silnik: 2.0 205KM
Rocznik: 2024
|
PM to super pomysł! Ja przypadkowo dziś wlazłem bo zwykle nie mam czasu a tu jakiś termin upływa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zawsze należy wysłać powiadomienie w ważnych sprawach, po to to jest. artur, przesłałem na maila dane. Jeśli ktoś jest chętny to mogę obsłużyć dystrybucję na śląsku, jestem codziennie w Katowicach i można byłoby sobie podjechać. Pozdrawiam i dzięki za całą akcję
|
|
#1248 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Darek
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Witam.
Śledzę wątek od początku. Mam pytanie na forum co z osobami zainteresowanymi spolszczeniem? 8 upływa termin udziału w aukcji a dla chętnych zakupem mapy z tzw polonizacją nie docierają żadne informacje o terminach usługi.Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji. |
|
|
|
|
#1249 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Panowie
rozumiem wasze pomysły z PW. Proszę o zrozumienie również mnie, nie ma organizatorów - jestem ja. W pierwszej kolejności załatwiam osoby które wywiązały się z umowy. Ilość problemów, zamian i zmian jest baaaardzo duża, ale o tym wiem tylko ja. Cała masa problemów pojawia się nie tylko tu na forum lecz na mailu w którym przesyłacie zgłoszenia. Doba ma tylko 24 godziny. Jeżeli mogę prosić o pomoc Kolegów, to proszę o wysyłanie PW. Listy są aktualizowane kilka razy dziennie. Bump: Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1250 |
|
|
Ja i kolega kr.bi wysłaliśmy PW do wszystkich niepogrubionych z listy zgłoszeń.
|
|
|