![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1281 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 27-01-2017
Model: Ford Focus MK3 Titanium, Ford Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.6 EcoBoost 160 KM
Rocznik: 2011
|
Mam ten wzmacniacz i podłączałem pod acc czerwony kabelek i dalej czasami są szumy...
|
|
|
|
|
|
#1282 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2007
|
Witam jestem nowy w temacie radia z androidem i mam kilka pytań. Kupiłem na ali Bosiona android 7.1.1 wczoraj montaż, wszystko działa poz tym że po ponownym włączeniu radia muszę za każdym razem muszę wyjąć pendrive bo go nie widzi natomiast jak włożyłem kartę sd to po włączeniu od razu odtwarza muzykę z karty pytanie ten typ tak ma czy trzeba coś jeszcze podpiąć, pendrive podpięty pod wyjście z tyłu radia. Drugie pytanie radio za każdym razem uruchamia się około 20s zapala się logo forda i uruchamia się android znalazłem w ustawieniach i można to przestawić że startuje w ciągu 1 sekundy ale da się ustawić tylko do 2 godzin po wyłączeniu można coś na to poradzić czy tak ma być? Trzeci problem podświetlenie przycisków włącza się po włączeniu świateł ale nie reaguje na przyciemnianie.
|
|
|
|
|
|
#1283 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Jarek
Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci 161KM
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Drugie radio Bosion tak ma nie zmienisz tego max 2 godziny Trzecie pytanie nie posiadam mondeo więc nie odpowiem w kudze po podpięciu canbus też nie było więc odcięłam kabel ill I podłączyłem omijając canbus i zadziałało |
|
|
|
|
|
|
#1284 |
|
|
Ok dzięki jak przyjdzie kamera i znowu rozbiorę to się pobawię zobaczymy może u mnie też zadziała
|
|
|
|
|
|
#1285 |
|
|
Panowie a czy da się jakoś jeszcze przyciemnić wyświetlacz w ty Bosionach bo w nocy nie idzie wyrobić poza oczywiście ściemnieniem w opcjach?
|
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1287 |
|
|
Ponieważ te jasny ekran strasznie mnie drażni wpisałem na telefonie w sklepie play hasło "ściemniacz ekranu" i ku mojemu zaskoczeniu wyskoczyło kilka aplikacji. Zainstalowałem "Niebieskie Światło - Tryb nocny". Ok na telefonie działa, no więc szybko do samochodu i okazuje się że w aucie też działa. Co prawda nie testowałem jeszcze po zmroku ale w porównaniu do ściemniania, które jest w radiu to po prostu bomba. Trochę jak by kolory przy tym blakły ale jest o niebo lepiej. Jak będę miał trochę więcej czasu to protestuje inne aplikacje
|
|
|
|
|
|
#1288 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1289 |
|
|
Niestety nie, nie ma żadnej reakcji może jak zrobię tak jak pisałeś z podświetleniem przycisków to może będzie jakaś reakcja, ale pojechałem dzisiaj wieczorem sprawdzić jak to działa i naprawdę jest o niebo lepiej
|
|
|
|
|
|
#1290 | |
|