![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#121 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 St-line
Silnik: 1.0 Ecoboost 100km
Rocznik: 2019
|
Ja mam niestety złą informację. Sprzedawca poinformował mnie, że pakiety parking i technology opóźniają mocno produkcję i samochody zamówione na przełomie grudnia/stycznia będą wyprodukowane dopiero w 3 kwartale z powodu niskiej dostępności półprzewodników, a te zamówione później prawdopodobnie będą produkowane w 4 kwartale. Jak ktoś zamówił auto bez tych pakietów wtedy auto będzie wyprodukowane w 2 kwartale. Niestety dla mnie ta informacja jest zabójcza i zrezygnuje z samochodu, chyba że sprzedawca znajdzie coś interesującego.
Po chwili zastanowienia chciałem jeszcze dodać, że jestem nieziemsko wkurr.... ponieważ informacja krąży już od dłuższego czasu, to pokazuje tylko jak Ford ma głęboko w dupie swoich klientów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak tam u Ciebie @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ? Ostatnio edytowane przez Michapi ; 15-03-2021 o 16:59 |
|
|
|
|
|
#122 | |
|
ford::average
![]() Imię: Dawid
Model: Focus MK4 HB ST-Line
Silnik: 2.0 EcoBlue AT8
Rocznik: 2021
|
Mój z kolei wyprodukowany 01.03.21 , jedzie do PL , 22.03 jadę odebrać papiery a 23.03 auto.
Cytat:
Mi się trochę spieszyło , rozbiłem wcześniejsze auto i jeżdzę teraz Laguną 1. Do pracy mam 120km w jedną stroną i nie wiem ile "bidulka" da jeszcze radę. Ostatnio edytowane przez r2d2_dawid ; 15-03-2021 o 17:09 |
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford Focus MK4
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-09-2017
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Trochę dołujące, że wszyscy macie już chociaż jakieś informacje, a ja z zamówieniem z końca listopada nadal nic nie wiem...
Miałem dziś się czegoś dowiedzieć, dealer miał mieć spotkanie z Ford Polska, no ale na razie cisza. Mam pakiet technology, parkingu nie. Czekam do jutra. |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
|
Mój mówił, że jest jeszcze jeden klient w podobnej sytuacji co ja, z tym że zamawiał ST'ka, miał się kontaktować (Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). O spotkaniu z Ford Polska też słyszałem. Twoje zamówienie z listopada gdzie minęło już prawie pół roku jest dla mnie w ogóle hitem, ciekawe co Tobie powie sprzedawca... Może zaproponuje Ci rezygnacje z pakietu technology.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Michapi ; 15-03-2021 o 18:13 |
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
|
Cytat:
Teraz myślę, że brak wiadomości nie może raczej oznaczać nic dobrego, no ale zobaczymy. |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
|
Bardzo miły Pan, ale właściciel ten sam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
|
Dostałem informację, potwierdziło się to co napisałeś. O pakietach nic dealer nie powiedział.
NAJWCZEŚNIEJ auto dostanę w 3 kwartale... mam do wyboru zrezygnować, albo sobie czekać (słowa dealera). Zero zainteresowania, żeby cokolwiek zaproponować czy w jakikolwiek sposób zachęcić mnie do czekania. Załamka, bo pewne koszty już poniosłem szykując się na nowe auto w kwietniu, najpóźniej w maju. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
ford::average
![]() Imię: Dawid
Model: Focus MK4 HB ST-Line
Silnik: 2.0 EcoBlue AT8
Rocznik: 2021
|
No to grubo. Kij z nimi , szkoda kosztów , co będziesz szukał?
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
|
Teraz mam mętlik w głowie. Na pewno pójdę Leona Cupre zobaczyć. Może Volvo V60 się jakieś trafi, albo Mazda 6 nawet. Muszę się zorientować jak oni rabatują, Mazda pewnie kiepsko.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|