![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1371 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 09-10-2008
Model: Było MONDEO KOMBI, obecnie Renault Scenic II (już drugi :-) )
Silnik: 2.0
Rocznik: 2003
|
Powitać wszystkich którzy tak licznie zasilają rodzinę FCP. Zapraszam do aktywnego udziału w naszej społeczności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#1372 |
|
|
Witam!
Właśnie stałem się posiadaczem Focusa MK2 1.6 benzynka. (prod. XI 2010). Pozdrawiam wszystkich. |
|
|
|
#1373 |
|
|
Witam wszystkich na tym forum. Niestety mam dopiero 16 lat i nie posiadam auta. Lecz od dłuższego czasu interesuję się marką Ford hmm... Może dlatego że mój ojcec ma Forda Focusa Mk1 z 2002 roku. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#1374 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mirek
Model: Windstar I Fokus I Mondeo III
Silnik: 3.0B+G 1.8TDDI 2.0TDCI
Rocznik: 1996 1999 2004
|
Jestem na stronach Forda zarejestrowany od Listopada a jeszcze się do tej pory nie przywitałem z Ogólnopolską Społecznością marki Ford, jedynie przywitałem się w swojej strefie klubowej. Przepraszam za moje roztargnienie i szkodę naprawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Witam wszystkich maniaków marki Ford Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#1375 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Witajcie, witajcie.......prawie ziomki, myślę że kiedyś na jakimś zlocie-spocie się spotkamy......Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1376 |
|
|
Witam fordowiczów i fordzianki, jeżdże spaszoną foką wokół świeta czyli mondeo, najlepsze auto jakie miałem do tej pory, mk3 polecam
|
|
|
|
#1377 |
|
![]() Zarejestrowany: 17-02-2011
Model: Focus kombi Mk1, BMW e39 540iA hamann
Silnik: 1.8TDDI
Rocznik: 1999
|
A witam Wszystkich jestem Piotrek z Białegostoku ukryty jako FameS, smigam samochodami: Ford focus mk1 1.8TDDi GHiA kombi i BMW e39 540iA hamann 4.4 V8 M62B44, jestem pasjonatem motoryzacji, elektroniki, systemów audio-video, nurkowania i informatyki - jak ktoś ma jakiś problem w wyżej wymienionych zagadnień chętnie pomogę - jeśli będę w stanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam,
|
|
|
|
#1378 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzychu
Model: mondeo mk1 chabeta
Silnik: 1.8 16v + Lpg stag 300
Rocznik: 1993
|
welcome to FCPGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.PZDR
|
|
|
|
|
|
#1379 |
|
![]() Imię: Waldek
Model: Ford Kuga
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
Witam wszystkich nowo przybyłych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1380 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bartosz
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDCI 115km
Rocznik: 2003
|
Witam wszystkich jestem nowy posiadam Forda mondeo mk3 FL 2004 115 km i zamierza kupić druge auto forda focusa mk1 lub mk2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|