![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1381 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzychu
Model: mondeo mk1 chabeta
Silnik: 1.8 16v + Lpg stag 300
Rocznik: 1993
|
powitać i szerokościGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1382 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
|
Siemka wszystkim nowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#1383 |
|
ford::average
![]() Imię: Bartek
Model: Transit MK6
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2006
|
Witam wszystkich!
Dzisiaj kupiłem Forda Mondeo MKII i chciałbym się przywitać. Opuszczam forum opla (miałem omege, corse, astre, calibre, vectre) i mam nadzieję, że tutaj również poznam fajnych ludzi i na forum forda także miło i sympatycznie podzielę się z wami informacjami na temat naszych fordziaków i pogłębię moją wiedzę. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Witam witamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mamy tu ludzi, którzy przeszli ze wspomnianego przez Ciebie forum i są bardzo zadowoleni, gdyż my jesteśmy bardziej fajni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zapraszamy do aktywnego, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, udziału w życiu forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1385 | |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
Witaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Postaramy sie nie zawieść Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1386 | |
|
![]() Imię: Waldek
Model: Ford Kuga
Silnik: 1.5 Ecoboost
Rocznik: 2018
|
Gratuluję wyboru Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i niech dobrze Wam służy jak i mi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
A ludzie tu są Extra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem tu od niedawna więc moja opinia coś znaczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 19-02-2011 o 13:13 Powód: Regulamin punkt21 |
|
|
|
|
|
|
#1387 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 14-02-2011
Model: ford s max
Silnik: 2.0diesel
Rocznik: 2007
|
Kupinem mk3 2.0 130 km oczywiście kombi dla moich kochanych psiaków auto ma 1-wszą rejestracje 2007 styczeń, przesiadłem się ze skody octavi(nie śmiać się strasznie ekonomiczne auto}jak się domyślacie jestem tutaj NOWY i to jest mój pierwszy FORD ,myślę żę w razie potrzeby mogę na was liczyć-pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
#1388 |
|
ford::average
![]() Imię: Bartek
Model: Transit MK6
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2006
|
Dzięki bardzo za sympatyczne przywitanie... POZDRAWIAM
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tedi
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.4tdci
Rocznik: 2003
|
Witam wszystkich bardzo się cieszę że trawiłem na takie forum i jestem posiadaczem FORDA FIESTY 2004 1.4 TDCI . Mam nadzieję że będę mógł się czegoś nauczyć na tym forum jak również podzielić się moimi doświadczeniami z posiadania mojej FIESTKI. Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
|
|
#1390 |
|
![]() Zarejestrowany: 20-02-2011
Model: Titanium S
Silnik: 2.2tdci
Rocznik: czerwiec 2011
|
Witam wszystkich.
Ja może jeszcze nie mam forda,ale to kwestia czasu,Planuję zakup S-maksia. Myślę,że nastąpi to do końca miesiąca,a na razie walczę z salonami o jakiś fajny upust(uff ciężko idzie). |
|
|
|