Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-06-2014, 14:27   #1381
kura2000
ford::beginner

Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Re: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Czyli tego testujesz? W sensie jako nowy GMS?

kura2000 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-06-2014, 15:43   #1382
tomaszwi
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Inne + Mustang VI cabrio
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: panel Audio/DVD/GPS/TV - wszystko o...

AS-8607S to jest stary model, miałem taki przez ostatnie rok ,a teraz inny kolega z forum z niego korzysta. Ja kupiłem z Audiosources s600-8606, wygląd ten sam ,ale bebechy nowsze.

Item NO.: S600-8606 Backlight Color: Red/Green
System: Wince 6.0 CPU/RAM: 1.2G/256MB
Screen size: 6.5 inch Screen Pixel: 800*480
Can bus With external can bus box(Optional) Amplifier: 4*60W
Support format: APE/FLAC/WMA/AAC/OGG/RA/WAV/MP3/MP2/HD1080/H.263 /H.264/MPEG1/2 MPEG4 RMVB/AVI/WMV/3GP/MP4/MP5/MOV/MPG/VOB/MKV/FLV/TS/TP/DAT Support language: English/Chinese/Russia/French/
Polish/Hebrew/Italian/Turkish/
German/Spanish/Portuguess
Basic Function: Radio,Ipod,GPS,DVD,SD,USB,AUX,Bluetooth Optional : Can bus,Analog tv,GPS map ,Analog tv antenna,Rear camera
Size of Package: 61*42*34CM/4PCS G.W. of package: 17.5-20KG/Carton
Working voltage: 12V Warranty: One year
Compatible with Ford Mondeo,Focus,C-MAX, S-MAX 1999-2006
6.5"HD WA GA LED screen
1.CPU 1.2G,RAMGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.DR3 256MB
2.With DSP audio processor,support 10 part digital audio adjustment function.
3.USB support all series iphone cell control and music play and charge battery.iPhone 4,4s, iPhone5 ,5S
4.USB,SD support play format as below:
A:APE/FLAC/WMA/AAC/OGG/RA/WAV/MP3/MP2
B.HD1080/H.263 /H.264/MPEG1/2 MPEG4 RMVB/AVI/WMV/3GP/MP4/MP5/MOV/MPG/VOB/MKV/FLV/TS/TP/DAT
5.Support super ID3 decode function,support song name,signer ,Lyric etc info display.
6.Support VMCD 10DISC,can add and delete songs.
7.Support phonebook search function,and bt music.
tomaszwi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-06-2014, 16:32   #1383
kura2000

Domyślnie

O dzieki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie widze tmc w porownaniu do poprzedniego modelu. Laduje iphona - super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jest szansa zebys wrzucil jakis screen z menu itp? Dziala plynnie? Ekran w porzadku?
Stary 12-06-2014, 17:47   #1384
tomaszwi
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Inne + Mustang VI cabrio
Rocznik: 2021

Po miesiącu mogę powiedzieć ze soft jest gorszy, tzn niedopracowany, ale za to jest szybszy w igo i przy flamach. To co denerwuje to np. brak opcji wyłączenia włączania kamery cofania, brak w SWC opcji Menu. Ja zamówiłem sobie z opcją 3G, za dopłata TMC, HDTV, itp. Co do menu to takie jak na alibabie, na razie słabe, ale obiecują poprawki.
tomaszwi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 13-08-2014, 21:17   #1385
midisso2010

firma acodo electronics
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich miłośników stacji multimedialnych "alternatywnych"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie natknąłem się na nowy wynalazek naszych żółtych przyjaciół: http://item.taobao.com/item.htm?spm=...id=20010386118
Stronkę oczywiście lepiej wrzucić w przeglądarkę Chrome - wtedy choć część treści będzie bardziej zrozumiała...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Prezentowany wynalazek ma całkowicie zastąpić Blaupunkta NX - niestety prezentujący go monterzy starannie omijają widok na Conversie+ - więc wniosek jest taki, ze na conversie nic interesującego się nie wyświetla... Reszta wygląda nawet interesująco - na przykład są wersje zarówno ze sterowaniem klimatyzacją pokrętłami NXa jak też jest wersja pod standardowy panel klimatyzacji poliftowej MK4...

Na razie na aliexpressie i na Alibabie nie ma tego produktu, więc nie wiem skąd to jest brane...
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-09-2014, 17:50   #1386
midisso2010

mozna kupic od dealera w niemczech
na ruskim forum ford chlopaki opisuja jak to instalowali

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich miłośników stacji multimedialnych "alternatywnych"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie natknąłem się na nowy wynalazek naszych żółtych przyjaciół: http://item.taobao.com/item.htm?spm=...id=20010386118
Stronkę oczywiście lepiej wrzucić w przeglądarkę Chrome - wtedy choć część treści będzie bardziej zrozumiała...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Prezentowany wynalazek ma całkowicie zastąpić Blaupunkta NX - niestety prezentujący go monterzy starannie omijają widok na Conversie+ - więc wniosek jest taki, ze na conversie nic interesującego się nie wyświetla... Reszta wygląda nawet interesująco - na przykład są wersje zarówno ze sterowaniem klimatyzacją pokrętłami NXa jak też jest wersja pod standardowy panel klimatyzacji poliftowej MK4...

Na razie na aliexpressie i na Alibabie nie ma tego produktu, więc nie wiem skąd to jest brane...
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-09-2014, 00:04   #1387
krr

Imię: Krzysztof
Model: Ford Mondeo Mk4
Silnik: 1.6 EB @200KM
Rocznik: 2011

Witam

Podłącze się pod temat, jestem nowym użytkownikiem Mondeo Mk4 i myślę nad zakupem stacji multimedialnej. W sumie nie mam zbyt dużych oczekiwań, zależy mi aby radio jakoś grało (nie gorzej niż fabryczne Sony) na Auomapie i na możliwości podłączenia kamery cofania.
Myślałem o kupieniu jakiejś stacji na androidzie przez AliExpress lub na stronie Eanona (CE6), ale
jest ryzyko, te sprzęty się psują i dziękuję odsyłać to na drugi koniec świata.

Trafiłem na coś takiego, polsko - chińska kooperacja i chyba klon Peiying -a :

Wg. szczątkowych informacji Kruger&Matz KM2003 spełni moje oczekiwania, i da się kupić poniżej tysiaka i w razie kłopotów nie trzeba odsyłać do chin.

Pytanie takie
Używa ktoś z Was tego urządzenia w Mondeo ?
Jakieś wrażenia uwagi ?
Będzie działać sterowanie z kierownicy, czy są jakieś kłopoty z montażem ?
krr jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 04-09-2014, 14:17   #1388
kura2000

Jesli chcesz coś taniego nie dedykowanego to na twoim miejscu wybrałbym jednak któregoś z tańszych GMSów jak 6231 np. Wrzucisz tam automapę, jest na WinCe6.0, ma polski support itp.
DO obu potrzeba takiej przystawki can żeby było sterowanie z kierownicy.

Ja sam nadal poluję na dedykowany do fordów ( monedo, s-max ) dynavina n6, ale są jakieś jaja z dostępnością. Jak w końcu uda mi się to kupić i zamontować to wkleję tu jakiś filmik.

GMS do forda też miał wyjść w wakacje, ale nadal cisza.
Stary 04-09-2014, 14:27   #1389
jarojaw
ford::advanced

Imię: Jarek
Model: Mondeo MK IV Sedan , EcoSport-Titanium
Silnik: 1,6 PB ;-( , 1.0EB 125KM
Rocznik: 2014 , 2018

Nie chce aby to wyglądało na....ale w dziale ogłoszeń mam do sprzedania cały komplet GMS 6501 do Mondeo MK4. Polecam, bo działa wzorowo.
A zawsze można do mnie zdzwonić i porozmawiać.
Stary 04-09-2014, 22:21   #1390
lukasus9

Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI

Cytat:
Witam

Podłącze się pod temat, jestem nowym użytkownikiem Mondeo Mk4 i myślę nad zakupem stacji multimedialnej. W sumie nie mam zbyt dużych oczekiwań, zależy mi aby radio jakoś grało (nie gorzej niż fabryczne Sony) na Auomapie i na możliwości podłączenia kamery cofania.
Myślałem o kupieniu jakiejś stacji na androidzie przez AliExpress lub na stronie Eanona (CE6), ale
jest ryzyko, te sprzęty się psują i dziękuję odsyłać to na drugi koniec świata.

Trafiłem na coś takiego, polsko - chińska kooperacja i chyba klon Peiying -a :

Wg. szczątkowych informacji Kruger&Matz KM2003 spełni moje oczekiwania, i da się kupić poniżej tysiaka i w razie kłopotów nie trzeba odsyłać do chin.

Pytanie takie
Używa ktoś z Was tego urządzenia w Mondeo ?
Jakieś wrażenia uwagi ?
Będzie działać sterowanie z kierownicy, czy są jakieś kłopoty z montażem ?
Witam.
Kolego krr ja od stycznia tego roku użytkuje właśnie radyjko EONONA model GM 5162 z pełnym sukcesem jak na razie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do wysyłki w razie gwarancji to też nie ma większego problemu. Obecnie większość jak nie wszystkie tego typu radia to wyrób made in china także kupione na alledrogo od polskiego dystrybutora na gwarancje też jest wysyłane do Chin. Pozdrawiam i życzę udanego zakupu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
lukasus9 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
audio mk4 , nawigacja mk4 , radio mk4

Zasady postowania