![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#131 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 04-12-2009
Model: sierra
Silnik: 1.8 td
Rocznik: 92
|
widze ze nie ma chetnych na jakies spoty
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
|
ja się mogę pojawić w okolicy godziny 20 w czwartek koło reala na osowej ale sam nie mam ochoty być jeśli jeszcze kilka osób wyrazi chęć przybycia tego dnia to będzie fajnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#133 |
|
|
mam nadzieję że sam nie będę dzisiaj na tym parkingu pod realem i się ktoś tam zjawi. mnie łatwo poznać bo nieczęsto rodzinne kombi jeździ w głębokim poślizguGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzisiaj warunki ideał
|
|
|
|
#134 |
|
|
a jednak byłem sam... a szkoda
|
|
|
|
#135 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-04-2009
Model: Galaxy MK3
Silnik: 2.0 TDCI / 155KM (350NM)
Rocznik: 2007
|
Byles sam bo tak to juz jest ze sie ludzie zglosza i nie pojawia, ja tez bylem pierwszym i jedynym uczestnikiem pierwszego zlotu Lato Pomorskie 2009. Wychodzi na to ze ty zostales 'Pierwszym i Jedynym Uczestnikiem Pierwszego zlotu Zima Pomorskie 2009' Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mozliwe ze to jakas nowa forma zlotow 'jeden na jednego', albo raczej 'sam na sam'. My z zona doszlismy do w niosku ze nastepnym razem 'walimy' na dwa autka to przynajmniej bedzie 'pozorowany' zlot.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#136 |
|
ford::beginner
Model: Explorer, Mondeo Mk3
Silnik: 4,0 LPG, 2,0 TDCI
Rocznik: 1996, 2003
|
może okres przedświątecznej krzątaniny nie jest po prostu najlepszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-04-2009
Model: Galaxy MK3
Silnik: 2.0 TDCI / 155KM (350NM)
Rocznik: 2007
|
co racja to racja ja sie nawet nie probuje umawiac w tym okresieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Minęło 9 lat i nic
![]() Zarejestrowany: 01-02-2009
Model: Mk4 Mondeo Ghia X automat; Fiesta
Silnik: 2.3 Duratec/161KM; 1.25/82KM
Rocznik: 2009; 2010
|
Wszystkim fordowiczom i fordoficzkom z pomorskiego oraz zaglądającym tu z innych stron życzę wesołych, pogodnych, bezstresowych i zdrowych świąt Bożego Narodzenia.
A Fordom życzę ciepłego garażu i aby ich nic nie bolało i nie łamało w kościach, znaczy się w przegubach i łożyskach. I aby im prądu starczało nawet w największych mrozach.
|
|
|
|
#139 |
|
![]() Zarejestrowany: 04-12-2009
Model: sierra
Silnik: 1.8 td
Rocznik: 92
|
papel przepraszam za to ze nie bylem choc zucilem taka propozycje ale dopiero dzisiaj odebralem autko z warsztatu bo przez te mrozy pare rzeczy mi poszlo jeszcze raz przepraszam obiecuje poprawe
|
|
|
|