![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1451 | |
ford::beginner
![]() Imię: Luk
Model: mondeo mk4 titanium
Silnik: 2.0 140 km
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
Doskonale wiem jak dziala szukajka, i szczerze to jest SLABA bo nie filtruje steku OT i zeby wyciagnac cos z tych kilkudziesieciu stron mozna sie pogubic....zrozum. czytalem moze ze 60 stron i wszedzie cos i szczerze to nie wiem o co kaman z tymi aktualizacjami i czy mozna miec aktualizacje 5.3 i jezyk PL czy jak chcesz miec PL musisz zainstalowac 5.0. wgralem 5.3 odrazu, stare mapy dzialaja a chce miec jezyk PL. Podrzuc prosze linka z tym co mam wypalic i bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Język Polski jest możliwy tylko i wyłącznie po przez firmy specjalizujące się w tym,robiące to odpłatnie(poszukaj na allegro),żadna dostępna aktualizacja (sp 5.1 ,sp 5.3 itp.) do nawigacji NX DVD nie zainstaluje języka polskiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2011
|
![]()
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy wszystkie nawigacje NX mają slot na karty SD bo słyszałem coś że montowano je dopiero od 2010 r. oraz czy po włożeniu takiej karty nawigacja odtwarza pliki mp3 np piosenki? Pytam o to ponieważ zastanawiam się nad kupnem Mondeo mk4 i sporo aut jest właśnie z tą nawigacją, a mi w sumie bardziej zależy na tym żeby coś grało w samochodzie niż na samej nawigacji. Od razu powiem że starałem się przejrzeć wątek na forum ale nic nie znalazłem na ten temat, może dlatego że bardzo dużo tego wszystkiego tu jest i wszystkich stron nie czytałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 | |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1456 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Chodzi mi o to, by przy kupnie auta nie sugerować się radiem,bo równie dobrze można zakupić auto z radiem Sony i słuchać muzyki z USB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1457 |
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2011
|
![]()
Czyli wnioskując po waszych wypowiedziach ta nawigacja nie odtworzy plików mp3 z karty SD. Wiadomo, radio priorytetem przy zakupie auta nie będzie, ale skoro jest okazja to wolałem zapytać dla zaspokojenia własnej ciekawości. Wydaje mi się że z wymianą tej nawigacji na radio Sony byłoby trochę zachodu głównie przez to że jest połączona z klimatyzacją i trzeba by kupić nową ramkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
FCP member
|
![]()
Ale radio sony też nie ma USB/czytnika SD tylko MP3 z płyt CD... Rozwiązanie jak na dzisiejsze czasy mało współczesne. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak czy inaczej trzeba by się zastanawiać nad dołożeniem BT/VC/USB. To może już lepiej do tego NXa?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#1459 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Muzyczki z karty SD można za to posłuchać z Blaupunkt FX,bez BT/VC/USB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 | |
FCP member
|
![]() Cytat: