![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#141 | |||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Polecam Google co znaczy "+1"... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nieźle się ubawiłem...
|
|
|
|
|
#142 | ||||
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
Swoją drogą wychodzi Panie Tadeuszu jaki jesteś złośliwy i nie przepuścisz okazji aby z byle czego dowalić . Kolegi @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nie znam a okazało się że jest moim wielbicielem lub na odwrót Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. siok Pijesz o to , że człowiek informuje ,iż można zrobić to i tamto a sami co robicie (Łamiąca wiadomość itd)? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak więc też zapraszam. pozdrawiam Tomek
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 29-04-2016 o 07:59 |
||||
|
|
|
|
|
#143 | |||
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
FCP member
|
Cytat:
Wypłynęło to tylko przez Wasze zachowanie .... np tekst Cytat:
|
|
|
|
#145 |
|
ford::beginner
![]() Imię: darek
Model: Fusion
Silnik: 2.0 ecoboost 4x4
Rocznik: 2018
|
Kombinowałem z plikami instalacyjnymi by cofnąć soft w SYNC2 z 2.38 do 2.37 . Udało się , ale kosztem Navi . Plik zmieniłem , a Navi zginęła . Pisałem na forum z prośbą o pomoc . Wszyscy mądrzy mieli chyba to głęboko w ... bo zero odzewu .
Tylko LESZCZ zajął się konkretnie i doprowadził do sukcesu . NAVI ZNOWU DZIAŁA -- SUPER Jeszcze raz DZIĘKI i gratulacje za wytrwałość . Są tacy co piszą że "Wieś tańczy i śpiewa..." -- chyba lekka zazdrość Wieś , czy nie wieś , tańczy czy nie tańczy , ale jeżeli jest z czego to można się cieszyć . Ja jestem " ze wsi " Białystok i jestem super zadowolony i mogę " tańczyć i śpiewać " Profesjonalne podejście LESZCZa z zaangażowaniem -- to się liczy . Dobrze , że w Polsce są jeszcze tacy ludzie . Przeważnie pomoc polega na tym ,że ktoś coś bąknie , czegoś nie dopowie , potem nie odpowiada na wiadomości i okazuje się -- zapłać 500 zł Pozdrawiam Tych wszystkich za i tych nieszczęśliwych też . |
|
|
|
|
|
#146 |
|
![]() Zarejestrowany: 04-03-2010
Model: 1.mondeo mk4 2. F10 535d
Silnik: TDCI
Rocznik: 2007,2011
|
Tedik a ja ma Cię jeszcze przepraszać? Aż nie chce sie tego czytać
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-03-2016
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0 EB 203 AT
Rocznik: 2015
|
Pytanie poczatkującego.
Co podać do linka do ściągnięcia licencji w miejsce iswfpn. Dla Ameryki Pn jest EA5T-14F657-AD, a jaki ma być dla Europy ? Dokładnie chodzi mi o ten fragment: "This would leave you to guess your particular NAV pack. <FPN>, usually EA5T-14F657-AD for north america." I jeszcze jedno pytanie: Czy Forscan będzie działać z takim kablem ? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Został mi po sprzedaży ostatniego auta. Ostatnio edytowane przez ff2015 ; 29-04-2016 o 09:39 |
|
|
|
|
|
#148 |
|
![]() Imię: darek
Model: Fusion
Silnik: 2.0 ecoboost 4x4
Rocznik: 2018
|
Oczywiście LESZCZ zrobił odblokowanie Navi w SYNC2 --- za Free ---
wielki szacun !!!! |
|
|
|
|
|
#149 | |
|
FCP member
|
Cytat:
No i udało się i to jest najważniejsze i dla Ciebie i dla mnie. pozdrawiam i życzę dobrego Tomek
|
|
|
|
#150 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Ford Kuga 2021 ST-Line X
Silnik: 1.5 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2021
|
Jeśli to kabel do vag to do forda się nie przyda.
|
|
|
|