![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#141 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
A żaluzja chłodnicy?
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-03-2015
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2015
|
Są do kupienia całe piórka dolnej części chłodnicy pod radar. Kolejnym zakupem jest przednia dolna atrapa z zaślepką. Może cena nie jest kosmiczna ale na tle ceny wersji bez zaślepki jest drogo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-03-2015
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 eb
|
O ile wtyczce z plastiku bym zaufał to temu już mniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ciekawe czy działa jak powinien... A tak przy okazji to uchwyt mogli by zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCI
|
DG9T-9G768-HC ktoś mi potwierdzi że ten numer radaru będzie działał w moim mondeo mk5 ? Chciałbym się upewnić zanim kupię.
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCI
|
Zamówiłem radar który wymieniłem wyżej, z tego co czytałem do radaru powinna być wiązka 6 przewodów 2x can + zasilanie. Radar kupiłem z ori wiązką i patrze że do radaru wchodzi 5 kabli. Ktoś wytłumaczy mi skąd ta różnica, i ewentualnie jak to prawidłowo podpiąć ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Jeśli dobre rozumiem schemat to wynika z tego że: Fioltowy pin 10 - Zasilanie + Biało-Niebieski pin 8 - CAN Biały pin 7 - CAN Czarno-żółty pin 4 - masa Pin 1 Brązowy - nie używany. Czy ktoś podpowie gdzie najprościej podłączyć zasilanie oraz magistrale ? Ostatnio edytowane przez 4Lifee ; 08-01-2020 o 18:21 |
|
|
|
|
|
#147 |
|
![]() Imię: Karol
Model: Ford Edge
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2020
|
Cześć,
To ja mam pytanko, jeżeli mondo hybrid posiada active city stop, posiada tempomat zwykły, posiada grzanie szyby, automatyczne wycieraczki (więc model szyby chyba najwyższy możliwy), to do aktywnego tempomatu co jest potrzebne? - Radar + uchwyt + okablowanie? - Modyfikacja żaluzji? - Wymiana przycisków kierownicy? To zostaje poskładać do kupy, aktywować i będzie wszystko śmigać? czy coś jeszcze jest potrzebne? Drugie pytanie, jeżeli chciałbym jeszcze automatyczne zatrzymywanie i ruszanie, to dodatkowo inna pompa abs? czy posiadając Active City Stop, pompa jest ok, czy coś innego jeszcze potrzebne w takim pacjencie? Ostatnio edytowane przez karoolpl ; 09-01-2020 o 23:54 |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
![]() Imię: Karol
Model: Ford Edge
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2020
|
Cytat:
Dzięki za informację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| tempomat |
|
|