![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1571 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Nie znajdziesz, bo takie posty poszły do kosza ze względu na prawa autorskie.
|
|
|
#1572 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Bartek
Model: KA
Silnik: 1.2 8v Duratec 51kW
Rocznik: 2015
|
Ewentulanie kogo mogę złapać na forum aby wyjaśnił mi pare kwestii.Wiem mniej więcej co z czym się je ale mam kilka wątpliwości i chciałbym się upewnić przed rozpoczęciem w grzebaniu S-Maxa kolegi... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1573 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#1574 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 06-04-2017
Model: Ford Focus MK2 FL
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
|
Czy jest gdzieś możliwość dostania pokrętła ? Nie wiem w jaki sposób, ale w moim pękło mocowanie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#1575 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 22-09-2017
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1500D
Rocznik: 2017
|
Witajcie szanowni koledzy pomoże ktoś podrzuceniem informacji jak wrzucić mapy na sd do fx'a? na necie ciężko z takimi informacjami, podzieli się ktoś w skrócie??
|
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
1. Kupujesz kartę SD z mapą do FX 2. Wyjmujesz starą kartę ze slotu SD FX (można, ale nie jest to szczególnie istotne zrobić "wysuń kartę SD" z menu). 3. Wkładasz nowo nabytą kartę z mapą FX do slotu SD FX. Gotowe. To tyle w skrócie.
|
|
|
|
|
#1577 |
|
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: kuga
Silnik: 2.0 TDCI 140>163
Rocznik: 2010
|
Kolega
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
napisał Ci co masz zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz sobie nagrać mapę na kartę i wrzucić do slotu , czy zadziała? |
|
|
|
|
|
#1578 |
|
|
to w jakim celu na necie można ściągnąć mapy do tego radia jak nie można samemu ich nagrać..??
Bump: jestem nowy w temacie, może za jakiś czas będę wiedział o tym więcej, proszę kolegów o wyjaśnienie w skrócie oczywiście. To moja pierwsza przygoda z fordem dlatego rozpoznaje temat. szybsze zabawy z vw, toyota i innymi nawigacjami kończyły się zwykle sukcesem. czy tutaj tylko oryginalny zakup wchodzi w rachubę?? |
|
|
|
|
|
#1579 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Jacek
Model: Galaxy '14
Silnik: 2.0 TDCI 163KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
chcesz mapę, to ją kup. Jak Cie nie stać, to zadzwoń do bociana. |
|
|
|
|
|
|
#1580 |
|
|
Ale super to forum ☺jedź i kup. Chyba po to jest forum żeby rozwiązywać nieszablonowo pewne kwestie. Szczerze mówiąc z czymś takim jeszcze się nie spotkałem a jestem zalogowany na wielu różnych markach. Poczytałem trochę ten wątek i juz wiem dlaczego nic tutaj się nie dzieje i postyl sa wrzucane co kulja miesiecy. Zadzwoń do bociana☺ niezła dziecinada. Nie było pytania i tematu. Nie dziękuję bo nie ma za co.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|