![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#151 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
nie mów, ze w aucie nie masz siedzeń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
![]() Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
Oj tamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja to i w bagażniku mogę posiedzieć,bo mam miejsceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
|
no widzisz... tak jak każdy....
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
|
Poważnie chcę poszukać coś innego bo w razie deszczu,to na lotnisku lipa,bo ogólnie jak ciepełko to miejsce super.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zastanawiam się co powie załoga na spot z atrakcją,jaką jest Paintball.Płatność 60 zł ,bez limitu czasowego.(w tym jest ubranie,cały osprzęt i pełny magazynek kulek-200 szt)Można postrzelać,jest miejsce grillowe gdzie można posiedzieć i porozmawiać.Miejsce jest zadaszone,tak że przed deszczem nie trzeba będzie uciekać Czekam na odzewGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli nie będzie odpowiadało to zostaje nasze miejsce przy lotniskuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
Ostatnio edytowane przez Emis ; 25-08-2010 o 12:59 |
|
|
|
|
|
#155 |
|
|
robaczku... szczegóły... data, godzina, miejsce...
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
![]() Zarejestrowany: 23-01-2010
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 115KM
Rocznik: 2004
|
Niestety my w najbliższym okresie odpadamy, ja musze skończyć swoją pracę pozatym mamy 2 ważne wydarzenia w rodzinie do których się przygotowujemy.
Jeśli będzie to po 7 wrześenia to jak najbardziej. Leszek |
|
|
|
|
|
#157 |
|
|
To jest tak:
Jeżeli nie będzie chętnych na Paintball to nie dostaniemy miejsca na samego grilla,więc na razie muszę wiedzieć ile osób było by chętnych. Jest możliwość noclegu Dostęp do internetu Boisko do gry w piłkę nożną i siatkową miejsce na grilla i na ognisko. Myślę,że pomysł nie jest zły Zapraszam [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wszystkie niedziele na wrzesień w tej chwili są wolne.Więc komu jaki termin pasuje,mówić.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
|
Cytat:
Leszku ja właśnie modzę to na wrzesień i czekam jeszcze na termin w którym Sarina przyjedzie,żebym mogla całkowicie ustalić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wykorzystajmy póki jeszcze ciepło jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Wrzesień jeszcze weekendowo mam wolny więc w jakąś sobotę bądź niedzielę mogę podjechać i poznać kogo jeszcze nie widziałem. Temat będę bacznie śledził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#160 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Będzie nocleg, będzie impreza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|