![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#151 |
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Akurat wiązki drzwiowe pod BLIS możesz mieć.
Tylko, że to marna pociecha wobec całej reszty braków. A moduły drzwiowe przednie prawie na pewno będziesz musiał wymienić. |
|
|
|
|
|
#152 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-12-2011
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
A z wymianą BCM-a jest dużo problemu? To jest tylko kwestia wypięcia wtyczek z mojego i wpięcia w nowy + programowanie czy jest jeszcze jakaś zabawa z kablami i lutownicą?
Czyli ewentualnie mam do wymiany moduły drzwiowe, moduł komfortu, dołożenie kabelków pod BLIS-a do tylnej wiązki (pod TPMS mam wiązkę) oraz wkładów lusterek, dołożenie radarów i aktywacja wszystkiego. Do wiązki z tego co pamiętam to mam do dołożenia 6 kabli i wszystkie są do dociągnięcia do modułu komfortu czy w inne miejsce? Kable to nie problem więc kompletując graty mógłbym się już pobawić i jakoś je przeciągnąć. |
|
|
|
|
|
#153 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
|
#154 | |
|
ford::average
![]() Imię: Adam
Model: Mondeo mk4 Platinium
Silnik: 1.6 Ecoboost
Rocznik: 2014
|
Cytat:
Drzwi rozgrzebane z okazji wymiany glosnikow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-12-2011
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2012
|
Trochę mnie
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
zaniepokoił tym że trzeba aż tyle rozbebeszać aby przeciągnąć kable fabryczną wiązką a przyznam szczerze że właśnie tak chciałbym to zrobić. Aby to było jak w oryginale. Tylko znowu rozwalanie pół auta ... ehh. Te kable w oryginale idą w jakimś peszlu czy są po prostu luzem w jakiejś wiązce puszczone? Bo jeśli idą w peszlu i nie ma on wielu zagięć to może dało by się to jako przeciągnąć. Mam specjalną linkę stalową do tego, taka cieniutka z końcem który jest zaokrąglony. Przeciągałem nią kable w ścianach bo mam w domu instalacje do głośników w kinie domowym puszczoną właśnie w ścianie w peszlu i bez najmniejszego problemu tą linką poszło.
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
|
Tak to wygląda w S-Maxie. Kabelki idą najpierw korytkami (głównie prawym), a potem już bez korytek.
Zdjęcie pożyczyłem od kolegi [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ], mam nadzieję, że się nie pogniewa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#157 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
dzięki za namiary, zaoszczędziłeś mi szukania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kupiłem go.
|
|
|
|
#159 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Trzeba było dać szansę tym co szukają a nie mają.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
No właśnie potrzebuje dla kolegi który potrzebuje a nie ma. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| mondeo |
|
|