![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#161 | ||||
|
ford::advanced
![]() Imię: Alek
Model: ST220
Silnik: MEBA
Rocznik: 05
|
Witam opolanina :fcp4
Cytat:
Było o tym na forum, ogólnie to pomysł stanął na tym że "boimy" się rozszczelnienia lampy, jeżeli uważasz że lampa rozbiera sie bez problemu no to chyba problemu nie ma, tylko pamiętaj że kolorki legalne to tylko biały i żółty (KRD). Prąd obstawiam że można zabrać normalnym oryginalnym postojówkom, albo sie do nich podpiąć (jeżeli chcesz zostawić i normalne i ringi), nie jestem jakoś wykształcony elektrycznie ale nie wydaje mi sie żeby był taki spadek prądu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak ogólnie to nie chce być upierdliwy ani moralizować (zwłaszcza że nie jestem tu modem ani niczym podobnym) ale chyba należałoby delikatnie zasugerować opcję "szukaj" ? :fcp4 Pozdrawiam |
||||
|
|
|
|
|
#162 |
|
![]() Zarejestrowany: 18-03-2006
|
wojt_opole, co do lampki nad kanapą, ja kupiłem w ASO. Jak dla mnie cena nie była porażająca (ok. 108 zł razem z ramką montażową, na którą czekałem 2 tygodnie bo nie było w Polsce :fcp5 ). A jak szukałem na Allegro to cena za samą lampę była w ok. 60-70 zł (za używaną :fcp27 ).
Przejrzyj sobie ten temat trochę do tyłu, to zobaczysz jak kilku Kolegów już zamontowało taką lampę. :fcp20 I jest super :fcp7
|
|
|
#163 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-06-2005
|
witam,
a ja kupiłem w Media Markt taką diodową okraglą "lampke" na plaster samoprzylepny. Przykleiłem do podsufitki nad kanapą z tyłu takie dwie po jednej i po drugiej stronie i działaja. Daja mocne swiatlo w kolorze jak xenon. Wizualnie wyglada to niezle i jest 70% tańsze od oryginalnych ramek na tył... ja jestem zadowolony... pzdr DJ RAq |
|
|
|
|
|
#164 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
#165 |
|
|
DJRaq, puść nam jakieś zdjęcie Twego rozwiązania. :fcp14
|
|
|
#166 |
|
ford::average
![]() Imię: Rysiek
Model: Mondeo [MK3]
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
|
O dużo się pozmieniało od mojego tematu o komputerze do Mondeo (programowanie licznika).
Co do doposażania to mam coś extra: sprężynki Einbach od modelu ST220, pasują do seryjnych amortyzatoów ja kupiłem swoje na allegro od modelu kombi do swojego kombiaka. Muszę napisać że teraz jazda autem jest boska auto trzyma się rewelacyjnie na zakrętach nawet przy większych prędkościach do tego nie ma gorszego komfortu jazdy, wygodne siedzenia skutecznie wszystko wytłumiają. Powtórze jeszcze raz że nie wymieniałem amortyzatorów, mam dalej fabryczne. Autko opadło z przodu o jakieś 3cm a z tyło jest na tym samym poziomie co za tym idzie prześwit troche się zmienił i przy podjazdach do krawężników trzeba uważać to chyba jedyny minus. Szczerze polecam. Wymiana wyniosła 100zł koszt zakupu na allegro to ok 200zł. Jutro wróce z egzaminu to wrzuce zdjęcia jak teraz wygląda nie mam zdjęć sprzed a szkoda bo było by widać różnice. Moje extra doposażenie; -klimatyzacja automatyczna -sprężynki Einbach od ST220 -komputerek spalania -oświetlenie na nogi
|
|
|
#167 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 15-01-2007
Model: BMW
Silnik: 525d
|
a moze ktos z was wie co to (po rozkodowaniu vin):
deployable anti-w'lash restr? ice feature pack 4? |
|
|
|
|
|
#168 |
|
|
No i mam :fcp2 :fcp2 nowe felusie. Właśnie dotarły do mnie, nowe OZ superturismo GT 7x16". Jak zamontuję to zdjęcia wrzucę na "moje auto". Uhhh, ciekawe jak będzie wyglądał mój Mondek teraz :fcp9
|
|
|
#169 |
|
![]() Imię: Alek
Model: ST220
Silnik: MEBA
|
Ty skubańcu ! A mi albo mówią że nie ma albo że trzeba czekać ponad miesiac :fcp11
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
|
Venetian, kup je sobie przez opony24h.pl