![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#161 |
|
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
No to jeszcze potrzeba tylko map. Ciekawe kiedy na Allegro pojawi się oferta map z aktywacją navi gratis ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-10-2015
Model: Ford Focus
Silnik: 150KM
Rocznik: 2015
|
Czy któryś z magików mógłby mi pomoc? Po skopiowaniu linku do przeglądarki wyskakuje taki error: (VIN I ESN jest dobrze wpisany)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez elucidate ; 29-04-2016 o 18:24 |
|
|
|
|
|
#163 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Możliwe też, że źle sobie wygenerowałeś URL. Proszę jednak nie wklejać tu URL - co najwyżej JPG/PNG.
|
|
|
|
|
#164 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Błąd 500 jest jak się źle wpisze dane
................................. Wysłano z telefonu przy użyciu autokorekty
|
|
|
#165 |
|
![]() Zarejestrowany: 28-10-2015
Model: Ford Focus
Silnik: 150KM
Rocznik: 2015
|
Problem rozwiązany, dzieki
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
,
i
a takze
który poprawił pod koniec excela. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edit: Rozwiazanie błedu 500: - jak BrudnyHenryk rzekl, złe dane, trzeba poza VIN i APIM zmienic pozycje F111 na własna. Ostatnio edytowane przez elucidate ; 29-04-2016 o 22:25 |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#167 | |||
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
Cytat:
Bump: Cytat:
|
|
|
|
#168 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Wlasnie aktywowałem nawigację w Mondeo MK5:
Było: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Modyfikacje w moim aucie: Moc 182 KM + Radio sync2 + Nawigacja + Kamera wsteczna ![]() <tu wszystko o moim aucie> §23 Ostatnio edytowane przez BrudnyHenryk ; 29-04-2016 o 22:15 |
|
|
|
|
|
#169 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Pierwsze co jest monitorowane na takich serwerach to błędy. Ponieważ serwer dedykowany jest do udostępniania danych aplikacjom, to stosowni administratorzy analizują log błędów pod kątem błędów aplikacji. Ze zdziwieniem stwierdzą, że aplikacja jest OK, a ilość błędów wskazuje na "harce" różnych domorosłych downloaderów... I szybko będzie "po zawodach"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam nadzieję, że jestem "złym prorokiem", ale moje własne doświadczenie z monitoringiem aktywności na serwerach Forda (już po 2 dniach była afera o "dziwny" mój dostęp do OASIS) wskazuje, że ich administratorzy jednak wykonują swoją robotę... Pożyjemy - zobaczymy.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 30-04-2016 o 00:24 |
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
|
Czyli może okazać się, że ktoś zapłaci zgodnie z ofertą kolegi te 250zl i nawigacja przestanie mu działać?
Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka |
|
|
|